"si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny

Príspevok v téme: "si to co jes"- klamstva zapadnej mediciny
sweet_lolitta

Skvely film o tom, ze co vkladate do ust vas priamo ovplivnuje, pretoze kazde susto telo metabolizuje, nieco si zoberie, zvysok vyhodi, ine necha v sebe a skodi mu to... O tom aky je priami suvis s rakovinou a jedlom a aj to, ako by to dopadlo, keby zrazu lekari vedeli nieco o vyzive a rakovina by ustupila (asi by vela ludi prislo o pracu, vsak?)>>>

tu je link :)

www.green-ways.com

Co si o tom myslite vy?

rena23

O tom vapniku som uz skor pisala aj ja... Ukladanie vapnika podporuje gravitacia, takze najma sporty, ktore ju vyuzivaju - napr. posilnovacie cvicenia.

žaluď

watermelon:

Ľudia jedia mäso po celé veky a nie sú z toho chorý. Takzvané civilizačné choroby, ktoré popisuješ, sa objavili až v posledných storočiach. Dôvodo choroby tvojich známych môže byť AJ niekde inde.

prispievatel

moj dedo bol masovy, rezne, bocik, v 57rokoch porazka, ochrnutie na 4roky a potom koniec. Pochybujem, ze by sa to stalo pri semivegetarianstve. Ludia su lenivy, radsej si daju ten rezen s pecenymi zemiakmi, ako by si mali dat kusok grilovaneho kurata/lososa s plnym tanierom zeleniny.

žaluď

rena23:

- Vápnik je aj v rastlinnej potrave, minerálke alebo neviem kde.
- Kosti sa mineralizujú a silnejú hlavne vďaka cvičeniu. Kto necvičí a dostane v 50-ke osteoporózu, nech sa nečuduje. Ale cvičenie mu zas pomôže. Nebojte sa.

watermelon

niektori ludia skratka nie su pripraveni na zmenu. aj tak dobre, kazdy sme iny.
ja tiez neviem presvedcit moju super extra choru rodinku, aby zmenili stravu, radsej chodia po doktoroch a dopuju sa liekmi. komu niet rady tomu niet pomoci

žaluď

watermelon:

Vlčiak sa pokojne pasie na tráve keď je horúco, keď bol hladný naháňal myši. Aké inštinkty mal stratiť?

rena23:

Takzvané bylinožravce majú v žalúdku baktérie, ktoré rozkladajú celulózu, vyrábajú aminokyseliny a iné užitočné látky. Bylinožravce jedia vlastne mäso, baktérie.
Človek baktérie nemá. Myslím že má nevýhodu oproti bylinožravcom.

prispievatel

kebyze som zaregistrovany, tak klinem na nahlasit adminovi, lebo clovek ako ty nepatri do diskusie, ked nepovies argument, len urazis. Spametaj sa, chlapce.

rena23

Podla WHO je odporucana denna davka bielkovin u dospelych 0.75g/kg. Pri takomto mnozstve prekyslenie nehrozi. Pri vyssich davkach dochadza k pretazovaniu ladvin, tvori sa velke mnozstvo kyseliny mocovej, na ktorej neutralizaciu je potrebny vapnik a tak dochadza k odvapneniu zubov, kosti. Maloktory masozravec tuto davku neprekroci.