Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
je tu niekto?
ja som pri dietovani, ale tom mojom velkom mala problem ist na wc, nemala som vobec pravidelnu stolicu, maximalne raz do tyzdna a aj to s tazkostami. tak som si kupila regulax, musim poklopat, celkom mi to pomohlo. ale chcem si dat tu ryzovu kuru po velkej noci, ocistnu,nejde mi vsak o to, ze pri nej schudnem, ale chcem organizmus ocistit, mozno to tych 36 dni nevydrzim, ale chcem dopriat oddych aj telu.
bubinka? co je to lipoxal a psyllium?
bibianka idem to kuk,ale bola som chora a nic nejedla,tak som si pomalicky na to zvykla...beren lipoxal,psyllium a caj na chudnutie,mam problem s vyprazdnovanim a tak...kolko vazim?70kg,ale nie je vidno,ze tolko,ale vv oltobri som mala este 56kg a meriam 170cm,.ako nevyzeram az tak zle,ale mam faldiky a zacina mi to prekazat..neobleciem to,co som este v decembri nosila a nechapem kde som tolko pibrala,vsak ani vela nejem
ups, som sa zmylila. -odkaz odstránený-
bubik, to nerob, prosim ta, nerob to, ze nebudes nic papat. kolko vlastne vazis, hm? moja, vies, ked aj papas malo, tak telo si odklada zasoby a vaha dolu nejde. a na dietu sa musis "vydat" takto, ze treba organizmus pripravit, zacat papat 5krat denne male davky. dobra je aj internetova stranka www.chudneme-ako.sk. skus sa tam pozriet.
bibiannka ahoj,mam sa celkom fajn,dnes som skoro rano odpadla od hladu:o(((som nic vcera nejedla,na obed som sa najedla a vsetko islo von,tak mi to bolo tazko na zaludku...uz mi to chudnutie ide na mozog
ahoj lilinka, no ja robim brusaky denne 3x50, len neviem, ci to trosku s nimi neprehanam, pocula som, ze aj brusaky skodia. bubik, ahooooj, ako sa mas?
Ja som schudol za tyzden schudol 8 kil !!! Musis si povedat ze po 6-tej nejes...A kazdy den vecer si dat par brusakov (4x po 30) A vydrzat v tom... =) LOL
ahooooooojte