Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Surne!! - potrebujem schudnut.

bibiana

ja som pri dietovani, ale tom mojom velkom mala problem ist na wc, nemala som vobec pravidelnu stolicu, maximalne raz do tyzdna a aj to s tazkostami. tak som si kupila regulax, musim poklopat, celkom mi to pomohlo. ale chcem si dat tu ryzovu kuru po velkej noci, ocistnu,nejde mi vsak o to, ze pri nej schudnem, ale chcem organizmus ocistit, mozno to tych 36 dni nevydrzim, ale chcem dopriat oddych aj telu.

bubik

bibianka idem to kuk,ale bola som chora a nic nejedla,tak som si pomalicky na to zvykla...beren lipoxal,psyllium a caj na chudnutie,mam problem s vyprazdnovanim a tak...kolko vazim?70kg,ale nie je vidno,ze tolko,ale vv oltobri som mala este 56kg a meriam 170cm,.ako nevyzeram az tak zle,ale mam faldiky a zacina mi to prekazat..neobleciem to,co som este v decembri nosila a nechapem kde som tolko pibrala,vsak ani vela nejem

bibiana

bubik, to nerob, prosim ta, nerob to, ze nebudes nic papat. kolko vlastne vazis, hm? moja, vies, ked aj papas malo, tak telo si odklada zasoby a vaha dolu nejde. a na dietu sa musis "vydat" takto, ze treba organizmus pripravit, zacat papat 5krat denne male davky. dobra je aj internetova stranka www.chudneme-ako.sk. skus sa tam pozriet.

bubik

bibiannka ahoj,mam sa celkom fajn,dnes som skoro rano odpadla od hladu:o(((som nic vcera nejedla,na obed som sa najedla a vsetko islo von,tak mi to bolo tazko na zaludku...uz mi to chudnutie ide na mozog

bibiana

ahoj lilinka, no ja robim brusaky denne 3x50, len neviem, ci to trosku s nimi neprehanam, pocula som, ze aj brusaky skodia. bubik, ahooooj, ako sa mas?

hrx

Ja som schudol za tyzden schudol 8 kil !!! Musis si povedat ze po 6-tej nejes...A kazdy den vecer si dat par brusakov (4x po 30) A vydrzat v tom... =) LOL