Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
hupssss mala som na mysli HORALKY:O)))
bibianka a moj dalsi problem je to,ze jem strasne vela sladkeho...3 horlky na posedenie a tak,ale musim..ked si nedam slaske,tak som nervozna a mam nizku hladinuu cukru...lekar mi zakazal sladke,vyprazane jedla a vajecne cestoviny a myslis,ze dodrzujem???????
bibiana co je to tukozrudska dieta?
ahoj manka...celkom zle:o(((((((((nedalo sa spat...brusko kricalo,ze ce papat:o(((
bibianka,no ja som z bratislavy:o((ja by som tu tukozrut.polievku jedla,ale vraj sa tam davaju paradajky a tie ja nemozem
Ahojte babenky ako ste sa vyspinkali
bubik, tu som, len riesim nieco s kamaratom cez icq. naco sa dame? na ryzovu? ale tak ja chcem az po velkej noci, lebo teraz jem tu tukozrutsku, chcem nechat organizmus vydychnut, citim sa dost unavena pri tejto diete...a potom po velkej noci. a som z kosic, ty?
bibianka a co keby sme sa na to dali obe????odkial vlastne si ak smiem vediet?
bibianka,tak ja som skusala caje na prehnatie,ale vobec nepomahaju...len kre z nich mam a nic....na ryzovu dietu???tu som skusala a vydrzala om 3dni a aj to som mala ochutenu kukuricou a koreninami..neexistuje,aby sa to dalo zvladnut
bibianka.lipoxal su tbl na chudnutie a psyllium je taka vlaknina ktoru si das docaju a menej zjes a nie si hladna