Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
AAAAhojte Na dodanie vitamínov počas diety si dajme odšťavenú mrkvovovo,petržlenovu šťavu s cviklovou. Je to veľmi zdravé a dobre sa od toho chudne
Večer pred spanim zvyknem vypiť štavu z citrona zriedenú s vodou
Denne si treba dať aspoň 50 brušákov
ahojte, lubo, lenze ja uz drzim dietu od septembra, zhodila som uz dost, ked si precitas forum, tak som pisala, ze ako som chudla, nebolo to drasticke chudnutie, len teraz uz asi organizmus vravi dost, tak preto som chcela tych pat kil...hm? a ja sa nebojim velmi naberania, pretoze sladkosti, chlieb nejedavam. a vecer takisto nie.
renee, ahoj:)...no, musim sa pochvalit, ide to s tou polievkou, uz mam dole tri a pol, cize sa tesim. dnes som sla do toho mesta a asi pred mesiacom sa mi strasne pacila jedna sukna, dosla som tam, bola mi mala, no a dnes? dnes som ju kupila a dokonca o cislo mensiu:)...
baby vy ste perfektne, v tejto dobe sa najde uz len malo dievcat co chcu chudnut zdravo.Bibka tak sa pochval ako to ide s polievkou a ako to vyzera s nohavicami.A vies ty co, ak ti v ten den nebudu dobre chod a kup si este krajsie,urcite si to zasluzis.Uz si toho aj tak dokazala dost a bolo by skoda si to poazit 5kilami za 5dni co ma od zdraveho sposobu dost daleko. Ja som prve docitala dikusne forum bulimiciek, takze baby ziadne hluposti s octom, papat treba ovocie,zeleninku a hlavne vela vela vela pit.
ahojte...kuk sem kazdu chvilku a nik tu:o((
Tiež idem na prechadzku do Tesca,lebo má už chytá depka z tohto počasia
Ahojte babenky, dnes mi to nejako neslo sa sem doobedu pripojit, no ale aj tak ste tu asi neboli. Idem prave na prechadzku trosku do mesta, sice, take sychrave pocasie, no co uz. Dufam, ze vecer sa stretneme.
aj ja majte sa pekne babenky nech sa v spanku nas tuk odstrani ale sa mi to tusim rymuje:)
vsetkym kto ide hajat prajem dobru noc a dakujem Vam
bibianka dobru noc prajem a vdaka za rady...