Surne!! - potrebujem schudnut.

lilianna

Milé moje bublinky, nebude rozumnejšie
miesto investovania peňazí do tých všeliakých diét
ísť na redukčný pobyt? A sú rôzne ambulancie,kde chudnete pod dohľadom lekára,ktorý zostaví pre nás vhodnú dietu

bibiana

manka, ja som tiez bola, no od septembra som nic sladke v ustach nemala, ziadne sladkosti, ziadne kolace, nic..a nemala som ani pevnu volu, tu som nadobudla. ale bola som strasne na sladke, to sa neda povedat, spasala som aj tri coko na posedenie, k tomu cipsy a za tym puding...

bubik

manka skusala som susene bananny v cokolade..musim proste tu cokoladu.lebo ked ju v noci nemam,tak beham po byte ako besny pes..a najhorsie je,ze ma to chyta v noci...oci mam este zalepene aaby som sa uplne neprebrala,ale chrumem horalku

bibiana

manka, pozri, radsej to neskusaj, nechcem to odporucat velmi. citim sa dost unavena, vycerpana, som bleda, ale uz som skoro na konci, nechcem to zastavit. a zrejme potom uz takuto dietu drzat nebudem. radsej pravidelna strava. a telo potrebuje aj tuky. a ty ked mas babo, tak potrebujes energiu. bubik, hm...skus si fakt precitat tamtu stranku, co som ti vravela. a hlavne podla mna, nesmies chciet schudnut nasilu...lebo sa organizmus vzburi. pockaj do leta, bude to lepsie.