Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Surne!! - potrebujem schudnut.

bubik

manka ano,3horalky a minule som zbastila celu studentsku pecat...skusala som aj dia napolitanky.ale jedla som ich este viac

bibiana

manka, no napriklad prvy den k tej polievke jes hocijake ovocie okrem bananov. druhy jes zeleninu. to je presny recept, je to tu pisane, ak tuknes na cislo jeden v tejto teme a lili to pisala. no a polievky jes tolko,kolko vladzes..je bez tuku a kalorii. a samozrejme treba dodrziavat pitny rezim, vela caju, ja pijem bylinkove uz dlhsiu dobu. v recepte sice je zakazane jest okrem toho hocico ine, ale ja ju zajedam polystyrenovym chlebom, nemalo by sa asi, ale tak viac tej polievky zvladnem. mozno keby som nejedla tie suche polystyreny, tak by som schudla viac, ale takto mi to vyhovuje.

bibiana

bubinka, pocuj, skus papat ovocie namiesto sladkeho..hm? aj to ma energiu..take dve jabka a si v pohode. alebo ja ked mam chut na sladke, teda, ked som mavala, tak som to zahnala zuvkami bez cukru..manka, to je taka dieta, ze sedem dni jes len taku polievku kapustovu na vode varenu a k tomu kazdy jeden den nieco ine. myslim, ze je tu o nej pisane na prvej stranke tejto temy, lilianka mi ju pisala, ale ja ju varim s kapustou, inak vsetko to iste.

manka

bubik ahoj to je hrozne to poznam hlavne tak nad ranom ked ma zobudi syn a ja mu idem spravit mlieko potom nemozem normalne zaspat ako mi tam skvrci

bibiana

bubinka, no to nevadi, ze si z BA. a tu polievku si mozes prisposobit ako chces ty, nemusis tam davat paradajky. ja mam paradajky rada, ale neznasam papriku, tak tu tam nedavam. a ta polievka mi celkom chuti, mam rada kapustu, tak nemam problem. manka..ahojky:)