Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
Nasadila som Ti odvykaciu kúru na čokoladu:)Skús to
lili,rada by som chodila cvicit,ale nemam s kym..priatel chodi do fitka,ale je mi trapne tam chodit s nim a pozerat na vychtrliny ktore sa tam predvadzaju
Dobrú noc...
lili...zacinam 2 cokoladami a do lete bude aspon 2 kocky??:o)))
tak ja idem, majte sa babenky krasne, dobru nocku.
Bubik Aj ja mam sedavú robotu. Preto sa snažím ,ako som písala chodiť 2x do týždňa pravidelne na 1,5 hod cvičiť. Zatial nechrumem CHrumaj tyblko,mrkvičku, vypi bylinkový čajík. Keď čoko, tak každý deň o tabličku menej
idem uz buvkat,tak Vam prajem naaadherne ,krasne snicky a dufam,ze sa tu zajtra stretneme..papapa
uz som napisala:o)))
stanka, ahoj. hm, som akurat vcera babam vravela, ze nechcem velmi vraviet, kolko som schudla, takze tak..snad raz to poviem. ale tak som z tej polievky unavena. podla mna, ak si po porode, tak by ti pomohlo cvicenie najskor a nie diety, mozno trosku upravit stravu, to je vsetko. potrebujes byt svieza a peknucka pri dietatku.
lili,asi mas pravdu...som velmi vypata v robote a vs.riesim sladkostami..mam sedavu robotu a vz.nievo chrumem