Ahojte, prosim Vas, nie je tu niekto, kto by mi poradil, ako schudnut za tyzden 5 kil? Nic viac nepotrebujem, len fakt tych 5 kil, je to velmi dolezite. Dakujem.
Surne!! - potrebujem schudnut.
bibi AHA?!Veď preto som nikde nezohnala kapustu:) A nohavice ako skúšala si si ich? Len potom na tej akcii si budeš musieť dať bacha aby si si nepreťažila žalúdok ak tam budú fajne jedla Držim päste
Lili, poviem ti, ze mam dole za tento tyzden 5 kil, toto jedno kilo beha hore dole, ale to je najedenim, napitim. Este mi ostala polievka, tak zajtra ju dojem a normalne mi chuti..sa zo mna stane kralik o chvilu..tolko kapusty zjest, ako som zjedla ja tento tyzden, tak asi vsetky co sme tu, tak sme nepopapali:))...
Ahoj BIBI:)Stotožnujem sa sTebou :)
Consie prečítaj si všetko čo sme tu spomínali a uvidíš že nám o drasticku dietu vobec nejde ale tiež sme proti takým dietam Budeme Ti vďačne za každu dobru radu:)
consie, este nieco, skus si precitat celu tuto temu, je toho vela, ale chod pekne po poriadku a uvidis, ze to nie je o blbnuti.
ahojte, consie, ved my neblbneme, my sa len podporujeme a vymiename si skusenosti. som rada, ze som zalozila tuto temu, lebo sa pekne rozrastla, no ja mam uz 5 kil dole, jojo efektu sa velmi nebojim, pretoze ja chudnem uz od septembra a viem si povedat. Je dobre, ze si mozeme pokecat a navzajom sa podporit a snad kazdy vie, co je pre neho dobre a kazdy normalny, inteligentny clovek, ktory si vazi sam seba, tak nejde do extremov a ak citi, ze mu ta alebo ta dieta nerobi dobre, tak jednoducho prestane. Ja v tom problem nevidim.
Lili, cawik, nie si tu este, no ja neviem, ci sa mi podari dnes vecer dojst, snad. Pekny vecer, keby nie.
Andrej...dakujem adminko nas...co by sme bez vas chlapov robili:))....aaaaha, ja viem, NECHUDLI BY SME:))...tak papa
Decka, neblbnite takto!
Ruku na srdce, kto z vas za tyzden PRIBRAL 5kg? Dam ruku do ohna, ze nikto, nanajvys by ste museli jest od rana do vecera bez prestavky... Je to nonsens, takisto ako chudnut 5kg za tyzden...je to strasne vela a verte, ci nie, za par dni to potom mate naspat aj s "hmotnostnym bonusom"... v takychto "rychlych redukcnych dietach" nemozte ani nic ine ocakavat ako jojo-efekt. Dajte si povedat. Akurat sa oberate o ziviny, svalovu hmotu a vodu v tele. Nezmesti sa mi sem vysvetlenie, preco, ale kto mate zaujem, tak mi napiste na mail, vysvetlim.
Ked si zistujete dietu alebo nejake informacie, zistite si ich z viacerych zdrojov. Pretoze ked vam to povie jeden clovek, kde mate istotu, ze vam to neskodi, ale prospieva? Dajte na moje slova, lebo zbytocne budete skakat z idealnej vahy na nadbytocnu, pricom mozte stagnovat na vam primeranej hmotnosti...
Andrej Prosííím klik klik klik niééééééééééé
Ale ozaj Som rada,že funguje toto forum.
A preto Tebe aj ost.adminom patrí BIG vďaka
Baby, ste dobre. Myslim v tom chudnuti... to sa mi paci ako sa hecujete... :) Drzim palce. Podporujem VAS. Aspon myslienkami.
Dobrú noc.A držme sa.
prajem vam dobru nocku vsetkym...a lilianus,nie nebola som cvicit,ale zacinam sa obmedzovat v sladkostich..papa