Surne!! - potrebujem schudnut.

bibiana

ahoj lili, no prave som dosla z koncertu, bolo suprovo. aaale, ake vdaky, ja som zhodila styri a sa z toho tesim. a ano, este to potiahnem do soboty s polievkou, zajtra idem uvarit, ale uz len z malej kapusty:)..a blahozelam k zhodenym kilkam...papa, dobru nocku

lilianna

Ahojte bublinky.Bubík s tou čoko to dúfam funguje Bola si v tom fitku?
Ja áno a cítim sa perfiš.
Od kedy vedieme túto debatu som zhodila už 3 kilá. Za taký krátky čas. Asi aj preto, lebo dietu spájam s tým cvičením.
Takže vďaka patrí Bibianke ,tá to tu riadne roztočila. Ako sa máš Bibi? žiješ stále z tej polievky???????????:)

lilianna

Nech sa tie vychrtliny aj pototo...
Veď Ty tam ideš kvoli sebe a máš výhodu keď tam chodí aj priateľ.ˇVeď to máš super.Tak daj sa na to. Potom Ti prejde chuť na sladkosti, lebo energiu budeš mať z cvičenia a nie z čoko a tu je to také isté ako s čoko Čím viac cvičíš tým viac sa Ti to páči máš viac energie a nepotrebuješ sladkosti

stanka ,

ok, no viem, ze bez cvicenia to nejde. Najlepsie je spojit zdravu dietku s cvicenim.Uz som po porode rok a pol,tie kila sa prilepili a nie a nie odlepit. Uz nekojim takze musim nieco vymysliet.Zacala som cvicit,chystam sa aj behat,aj ked beh nemam velmi rada, aspon trosku, este bicykel ma caka v garazi, uz len tu stravu upravit.Taka kavicka s horalkou... no dobru nocku Vam prajem