Citim sa osamely

Príspevok v téme: Citim sa osamely
makovnik

Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?

makovnik

Palo aj to je vcelku dobre riesenie. Pes naozaj nikdy nebude backstubberom a ani nie je nikdy nutne ho prehovarat, aby isiel von, skor naopak, bude velmi rad. Ale pes ta nebude nikdy vediet pochopit a ked nahodou niekedy budem potrebovat s niecim pomoct (tykajuce sa niecoho ludskeho) tak tam pes tiez nic nezmoze, ajked je jasne, ze keby mohol tak by to vdacne spravil. Kazdopadne psa som uz mal a nevylucujem, ze ho budem mat znova.

Paľo.

Keď pavúk svoje siete dotká a jeseň zbiera lístie na pieseň, ty mizneš v diaľke ako bodka
a najstudenší vietor vanie sem.
Keď pavúk svoje siete dotkáa jeseň má už pieseň v rukáve tu na stene len tvoja fotka
pripomína mi leto prchavé.
Keď pavúk svoje siete dotká,
ja nevládzem ťa naspäť zavolať,
clivota je nekonečne krotká
a slnko nevládze už na to hriať.
Keď pavúk svoje siete dotká,
tak trocha vždy sa naspäť zadívam,
a tvoja malá čierna bodka
už možno vôbec nie je pravdivá.

jajka001_

a samozrejme, kry si chrbat. viac pocuvaj ako rozpravaj, nedavaj von info ktore by sa dali zneuzit a nedavaj najavo svoje slabosti. nevylej svoju dusu hned kazdemu kto sa ti bude pozdavat. kym naozaj spoznas cloveka, moze prejst dlha doba, polroka, rok, dva.

jajka001_

treba vediet aj odhadnut ludi. neviem ci sa to da naucit, ci to treba mat v sebe, ci je to o skusenosti - ja takych falosnych ludi hned spoznam.
ok, ak si realista, tak realne, hrrr do zivota :) bojuj, vyhravaj, prehravaj, ale ži, neboj sa prehrier, z tych sa poučiš, víťazstvá nie sú trvalé, a podstatná je cesta, nie cieľ

makovnik

jajka backstubber je clovek, ktory sa tvari ako tvoj kamarat, ale pri prvej prilezitosti ti obrazne povedane vrazi nozik do chrbta. Nevyhovaram sa a nechcem sa iba vyzalovat. Som realista ako som to uz spomenul. Chcem problem riesit, uvidim, co mozem v najblizsej podobnej situacii riesit inac, lepsie. Na vsetko existuje ale a je to iba o tom, ci si pred tym ale zavries oci alebo nie a ver, ze ja som si oci uz pred mnohymi ale zakryl vela-krat.

jajka001_

zacni mysliet pozitivne, zacni verit, ze sa ti bude darit. ved ked nic pre to nespravis, je jasne, ze stav sa nezmeni. baby ti tu dobre radili, maju pravdu, tak si z tych rad nieco vezmi. nikto iny ti nic ine neporadi. musis zacat od seba.

makovnik

cajik nie je to iba chvilkovy povrchny smutok, akurat, ze ja som dost realista, preto sa snazim vidiet vsetky scenare. Kazdopadne ti velmi pekne dakujem za tvoj zaujem a energiu poradit a pomoct.

jajka001_

backstubber je ohovarac?
pozri, ak ti ten clovek za to stoji, budes mat zaujem si to s nim vysvetlit.
inak, vsimas si ze na vsetko co tu padlo, mas nejake ALE? mas negativny pristup k rieseniu problemu, zda sa ze sa len vyhovaras, chces sa vykecat ale naozaj riesit to nechces.
vzdy je cas na rozhovor.

makovnik

jajka, ale na nejake vysvetlovanie dnes uz casto takmer nikto nema ani cas, ani chut. Ved dnes je uplne bezne, ze ani manzelia si na nieco take casto nechcu najst cas. Ked sa niekto raz prejavi ako backstubber tak uz vlastne ani nie je co vysvetlovat alebo?