Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?
Citim sa osamely
suhlasim s jajkou. bol tu raz typek, co sa stazoval ze v kosiciach su len take baby, pritom on sam chodil iba do takych podnikov kde sa stretavaju nasiroko chodiaci kvazimafiani a cajocky a nikto "normalny". a pritom keby zasiel o ulicu dalej, tak by bol prekvapeny ake v pohode holky tu su.
a to, ze sa zena ktora ma vysoku skolu, dobre zaraba, neda dokopy s nejakym robotnikom (nemam nic proti nim) ktory po robote ide s kamosmi na pivo a vkuse hresi, ale chce seberovneho chlapa, este neznamena ze ide po peniazoch.. je to uplne normalne..
mne staci muz, co nie je lenivy pracovat, je schopny zabezpecit seba a aj svoje deti. netrapi ma ci budem mat kabelku od tamtoho ci hentoho, luxusne kozuchy a cojaviem este ake zbytocnosti.
*ktori tak usudili preto ze ich baba odkopla a nasla si zhodou okolnosti niekoho kto ma lepsie auto ?
hmm zaujimavy postreh.. to mas tak vela takychto skusenosti, ze generalizujes ? alebo si to len vycital z casopisov alebo ponosov odkopnutych chlapov ktori to tak z
neviem, nerozumiem, preco si nehladas zenu zo svojej majetkovej vrstvy? jasne ze ak je zena zvyknuta na urcity standard, tak to bude automaticky ocakavat. ale zijeme na slovensku, tu je viac chudobnych ako bohatych ludi. takze, neviem s akymi zenami sa stykas, ale tie reci o tom ze idu len po prachatych su zvlastne. zeny co idu po peniazoch su u mna xxx. ak si take vyberas, je to tvoj vkus.
Len prosim, aby sa tu teraz nestrhol flame, aby tu nezacali pisat nejake feministky, ake su zhrozene mojim nazorom. Jednoducho je to tak, ze zena sa dokladne pozera, ako sa bude v buducnosti mat, chce sa mat velmi pohodlne, to iste aj jej deti a s co mozno najmensim vynalozenym usilim. Ale ako som uz spominal negeneralizujem.
cajik ja by som skor polozil otazku opacne a to: existuju aj atraktivne a inteligentne zeny, ktorym nejde najma o to, aby sa v prvom rade dobre hmotne zabezpecili napr. tym, ze sa nechaju zbalit poriadne prachatym chlapom (najjednoduchsia cesta)? Mate to v genoch, casto ste prilis pohodlne. Ale negeneralizujem, netvrdim, ze vsetky su take. Ziadna to chlapovi nepovie priamo. A nemyslim si, ze by akakolvek niekoho odkopla hned len preto, ze nema BMW. Je to o tom, ze po urcitom case sa ta zena prejavi a chlap si uvedomi, ze sa jeho milej prilis nechce cestovat a tlacit napr. v MHD, resp. ze sa neciti prilis komfortne, ked niekam pridu na firemnu akciu vo Felicii alebo, ze chodia kazdy rok na stale tu istu dovolenku napr. do Chorvatska, zatial, co jej kolegyne sa chvalia, ze boli tento rok na Maledivach. Chapes? To ti nikto do oci nepovie. Tak som to myslel, nic v zlom.
presne
mam taku offtopic otazku : preco niektori chlapi tvrdia ze krasne baby chcu len prachacov ? stretli ste sa OSOBNE s takou ? poveadala vam to nejaka ? mate nejaky dokaz ze take su tie baby ?
ja neviem, mozno zijem v inom svete a som prilis naivna, ale fakt take baby existuju ??? lebo mne tieto reci pripadaju na forach obcas uplne mimo.. tak ako ked zeny tvrdia ze pekny chlap si chce len uzit
bekyd nie je to take jednoduche, ako to na prvy pohlad vypada. Mam aj ine problemy, zdravotne o ktorych som sa zatial nezmienil a v podstate ani nemam chut v tejto chvili to tu riesit. Moj zivot nie je zasa taky idealny, ako si myslis, ale taky nebude nikdy, to je mi absolutne jasne. Ale ked clovek nema v svojej blizkosti takmer nikoho, komu by sa mohol pokojne zdoverit tak to potom dopada nariklad tak, ze tu vypisuje litanie v podstate neznamym ludom, ale aspon ludom, ktori ho este nestihli nijako sklamat.