Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citim sa osamely

Príspevok v téme: Citim sa osamely
makovnik

Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?

makovnik

no vidis cajik, napisala priblizne to iste, co som ja napisal v mojom prispevku pred tebou, akurat inymi slovami. Nikdy som si nemyslel a ani si nemyslim, ze oblubenost znamena automaticky stastie. To bola prave ta veta, ze pokrotectvo potom casto tvori dalsie pokrytectvo. Nemam zaujem mat 20 kamaratov.

cajik

Pocuj, a ty myslis, ze oblubenost znamena stastie ? :D nesranduj. Clovek ktory je oblubeny ma dost extrovertnu povahu a hlavne volu udrziavat vsetky priatelstva a drzat si pri sebe ludi ktori ho maju radi. A na to treba dost vela energie. Ale ako si prisiel na to, ze oblubeny clovek je stastny clovek, to teda neviem, ale este som sa za cely zivot nestretla s tym ze by oblubenost znamenala stastie, a to som uz stretla dost oblubenych ludi a mozem povedat ze oblubenou som bola aj ja.
A popravde mi to stastie neprinieslo. Jasne, bolo naozaj skvele ked som si mohla vyberat s kym chcem travit cas, mohla som kedykolvek zavolat hocikoho von. Lenze potom neskor som si uvedomila ze mi je to NA NIC. Na co mi je 50 kamaratov, ked ziadny z nich by mi nepomohol ked by som to skutocne potrebovala ? Vies, take tie kamaratstva, boli podla mna vsetky povrchne. Prave preto, ze kedze som ich mala tolko, tak som sa nemohla seriozne venovat niekomu a budovat aby to bolo take, ake by priatelstvo byt malo.
A prisiel cas ked som si povedala ze kaslem na vsetkych.. nestali mi za to.. udrziavat vztahy a pisat na nete "kamosom" ktorych som nevidela 2 roky a zaujimat sa ako sa maju. Naco ???
Tak som si povyberala tych ktori za to stoja a obklopila sa tymi. cize KVALITA je ovela viac ako kvantita. A som ovela spokojnejsia, v globale. A to ze nemam s kym ist von niekedy? Nevadi, radsej pockam kym bude mat cas moja skutocna kamoska, ako ist von s hocikym len preto aby som s niekym bola.
A vies vobec, co to vsetko so sebou nesie, stat sa takym "oblubencom" aby si mal tych 50 znamych ? Musis s kazdym z nich aspon ako tak udrziavat kontakt. Stretavat sa. Pisat, telefonovat. Musis mat stale dobru naladu a usmievat sa, aby ich to neomrzelo. Proste hrat to na vsetky strany.
A co je oblubenost ? Kolko ludi ? 10 ? 20 ? 50 ?

Este chcem dodat ze v tej dobe som to nebrala tak, ze to bolo povrchne, fakt som mala rada tych ludi a boli skveli. Lenze neskor boli uz skor len zatazou, lebo to sa podla mna fakt neda.. venovat sa vsetkym a nikomu poriadne