Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?
Citim sa osamely
sme agresivne, cajik? :)
mne taketo reci pripadaju ako kecy opustenych muzov, ktori nechcu vidiet na sebe chyby a skutocnu pricinu rozchodu, pripadne reci ohrdnutych muzov
to zas netvrdim ze su to bludy. ja som sa len slusne pytala, ci ste sa niekedy osobne stretli s nejakou takou zenou, lebo tieto ponosy su zvycajne uplne "mimo".
Mne sa jednalo o to, ze clovek iba velmi tazko dokaze odhalit toho druheho za kratky cas. A venovat niekomu kopec energie a snahy a nakoniec zistit, ze on nebol k nemu uprimny a skor je presne opacny, ako ten, ktoreho hral, je potom o to smutnejsie. Ale tomu sa nikto nedokaze vopred vyhnut a ked nebude skusat tak nikdy nic nezisti, to je absolutne jasne.
na nete som uz natrafila na viac diskusii kde chlapi horlivo opisovali zlatokopy. pritom ziadny z nich sa nikdy so ziadnou nestretol. o zlatokopkach moze hovorit muz, co na to skutocne ma. ten sa moze realne strachovat ze sa na neho nejake lepit budu (ak je to normalny chlap). ten "nenormalny" bude rad ze ma cajocku a riesit to nebude.
ale ti ostatni chlapi, hned za vsetkym vidia ze zeny idu po prachoch. jeden raz dokonca pisal, tusim na dive, ze baba si nechala zaplatit za seba na rande kofolu, aka nehoraznost !!! :D preto on uz ziadnej babe nikdy nic platit nebude. ale to je extrem co spominam. ale bolo tam viac podobnych prispevkov, ze "baba ide len po prachoch", ale to by ste museli citat tu diskusiu asi aby ste vedeli o com hovorim :)
Nerozumiem, preco su vase reakcie take agresivne. Agresia je sposob obrany tak asi preto. Nejde o nic, vyslovil som velmi pokojne svoj nazor, s ktorym verim, mnohi, krem zien suhlasia. Este raz (uz stvrty-krat) chcem ale jasne napisat, ze je mi uplne jasne, ze nie vsetky zeny su take. Ale vy mi zasa netvrdte, ze tu pisem uplne bludy, ktore maju k pravde daleko.
praveze generalizujes. zaujal si takyto vacsinovy postoj k zenam, hladis na ne cez tento postoj a okradas sa o moznost spoznat normalne prijemne baby.
vies makovnik, to je potom aj o tom aku babu si vyberies..
a prepac ze obcas nieco "zle precitam", chytim sa myslienok co ma zaujmu, na tie reagujem, a popritom zabudnem ze si napisal aj napr ze "nechces generalizovat". neber to ako osobne utoky :)
mam kamosa, ktory si ako 18 zohnal bmw a v ramci vasej filozofie skusal nanho zbalit baby. nefunguje to. mozno bol prilis narocny na zeny - stetky mu nestacili - alebo auto nebol taky dostatocny argument, ako si myslel.
a este dodam, ze zena, ktora je krasna a INTELIGETNA, tak ma dost rozumu na to, aby si nasla muza s velkym M, a nie aby si nabalila nejakeho bohaca.. vies ? lebo taketo zeny co toto robia podla mna inteligentne nie su
No a uz je to tu. V oboch mojich prispevkoch som jasne nepisal, ze negenerelizujem a teda pripustam vynimky a aj napriek tomu mi hned vycita cajik, ze preco generalizujem! Navyse ja pochadzam z vyssej strednej vrstvy, avsak aj napriek tomu by sa mi hnusil pocit, ze mam po boku pohodlnu a vypocitavu zenu a to aj v pripade, keby som bol multimiliardar!!! Prosim citajte pozornejsie moje prispevky, ak je to aspon trochu mozne.