Citim sa osamely

Príspevok v téme: Citim sa osamely
makovnik

Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?

beskyd

makovnik, ja som v BA vlastne cely zivot s vynimkou 5 rokov v MT ked som chodil na gympel do sucian:) no a teraz sa zase snazim z BA zmiznut, najlepsie tak aby som po par rokoch o sebe mohol napisat to co ty teraz mne.. sak ty musis byt stastny clovek kokso, to by si uz fakt chcel vela od zivota aby si sa nikdy v nicom a v nikom nesklamal, to je bezna vec, chce to len nadhlad, nad sebou a nad ludmi kolo teba a nepripustat si kazdy nezdar ako nejaku tragediu.

makovnik

beskyd a ako dlho si uz v BA? Nemysli si ja som sa tiez k mojej sucasnej praci musel prepracovat, tiez som si musel vselico preskakat a nikdy mi k nicomu nikto nepomohol. A som aj rad, aspon nemusim nikomu skladat ziadne ucty a vdaky a viem, ze co mam, mam len koli sebe samemu.

beskyd

makovnik, bud rad ze si si v MT nasiel dobru pracu. nie kazdemu sa podari spojit dobry job s peknym prostredim. ja sa o to ako cerstvy absolvent VS prave pokusam ale je to dost hardcore bez znamosti. tes sa ze nemusis dochadzat v prepchatych vlakoch znechuteny do spinavej BA, tlacit sa s x ludmi v predrazenom byte, tlacit sa medzi tou malomestiackou pozerskou zgerbou v nahustenom meste kde nemas kus volneho miesta. nie kazdy sa ma tak dobre ako ty kamo, teda podla toho co pises o sebe:)

Alone12

Ja mám presne rovnaký problém. Mám okolo seba pár ľudí, na ktorých mi veľmi záleží, lenže tí pri mne nemôžu byť stále. Často sedím za PC a mám pocit, že mám prezretí už celý internet :)...Mala som priateľa, ktorého som však po 4 rokoch musela opustiť, lebo každodenné hádky ma dosť vyčerpávali. Túžim už žiť usporiadaný život a netrápiť sa nad zbytočnosťami. Mám pocit, že po 4 rokoch nedokážem s nikým nadviazať opäť vzťah.Čas uvidí...Čiže makovník určite nie si sám ;)

makovnik

beskyd mudro pises. Tak to ti naozaj nezavidim, ze musis byt v Blave. Studoval som tam a viem, ake je tam prostredie. Tak to si potom na tom hadam este horsie ako ja, akurat, ze ta neopustil optimizmus, co je velmi dobre. Ale to, ze tu mame naozaj krasne zeny je absolutna pravda. Sam som taku mal, ale zial nevyslo to. Ale dovody neboli take, ake si asi teraz myslis. Preto ja uz toho optimizmu mam velmi malo, ale nejaky sa vo mne este skryva. Budem sa musiet zasa odhodlat a zabudnut na minule sklamania, ajked nie je to vobec lahke.

beskyd

makovnik, ja si tiez nerobim prilis iluzie o ludoch, chapem tvoj postoj. ale uz len ked to vezmem matematicky, kolko ludi ma u vas bentley, g ckovy mercedes alebo bmw a kolko chlapov tam musi mat pekne a prijemne zeny tak mi z toho jasne vyjde ze tych chlapov s tymi zenami je omnoho viac. ver mi, vaz si co tam mas lebo ja zijem v BA a tu nie je ani vzduch dobry ani priroda ani zeny a pred spoznavanim ludi v tomto meste preferujem samotu a pokoj uplne dobrovolne:)) zil som u vas 5 rokov, ver mi ze je o co stat tak kopni do vrtule a zacni sa nejak socializovat sak tam su v pohode ludia nahodou. a si vzdelany, mas robotu, perspektivu, mi nehovor ze ti tam nejaka da kosom len preto ze nemas bavoraka. chod sa prejst na klaciansku maguru a precisti si hlavu, kludne aj sam. ani taku moznost tu v BA ja nemam.

makovnik

beskyd a ty si vazne myslis, ze taka nejaka krasna cajocka sa zaujima, ze co si za chlapa? Taku zaujima vacsinou iba to, na akom aute ju odvezies z posilovne domov. Dnes uz nezavazi vacsinou ani to, ako vypadas. Ak mas menej ako BMW tak si looser. Cest vynimkam, ktorych je ale velmi malo. Taka kombinacia, aby zena aspon nejako k svetu vypadala, zaroven aby nebola uplne vypatlana a zaroven aby si nehladala jedine poriadneho prachaca, s ktorym sa bude mat ako prasa v zite, to aby si 3 roky hladal.

beskyd

kokso martincan?? u vas su hadam najkrajsie baby na slovensku.. zacni chodit do vons gymu, cvic a zbal si nejaku:)))