Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?
Citim sa osamely
Tak teda badaj v neprebadanom, urcite nieco objavis! :-)
sign mam 29 rokov.
rena asi si ma uplne nepochopila. Ja som nenapisal, ze iniciativny nechcem byt, prave naopak. Ja som iniciativny bol viac-krat, ale dopadlo to casto uplne opacne, ako som chcel a preto uz nechcem opatovne skusat kontaktovat stare znamosti (lebo som sa spalil a to hned viac-krat). Ale ani to neznamena, ze nechcem byt iniciativny v inych oblastiach lebo to nie je iba o byvalych znamych.
Makovnik, preto si myslim, ze v Tvojom okoli tiez musia byt taki nenapadni ludia, ktorych na prvy pohlad nevidno, ale maju co ponuknut. Poriadne sa poobzeraj!
zacni mat rad ludi aj s ich chybami. ked sa budes o niekoho zaujimat, bude sa aj on o teba. vezmi na vedomie ze aj ty mas chyby.
kolko mas rokov?
rena praveze by mi za to take vztahy nestali. Preto sa pytam, ze preco to tak musi vzdy byt? Mam pocit, ze iba clovek, ktory sa vsade ukazuje, aky je uspesny, stastny, kolko ma vela znamosti tak automaticky sa na neho nalepia dalsi ludia lebo sa mylne domnievaju, ze sa tiez zvezu. Casto sa vsak nie je na com zviest. A naopak clovek, ktory nic neukazuje moze toho ponuknut v skutocnosti ovela viac, ale o neho zaujem casto nie je. A to je potom retazova reakcia kedy pokrytectvo plodi dalsie pokrytectvo a naopak dobry umysel a uprimnost dalsiu uprimnost nevytvori lebo casto nie je prilezitost, co je velka skoda.
Makovnik, ale potom vobec nerozumiem, co chces... 1. Iniciativny byt nechces; 2. Tvrdis, ze necakas, ze ludia za Tebou pridu sami od seba. Tak ako sa chces k tym vztahom vlastne dostat?
tym som nechcel povedat, ze tie zvysne vlastnosti uz mam a ze mi chyba uz iba pokrytectvo...:-)...asi to tak vyznelo, ale tak som to nemyslel
A stali by Ti take pokrytecke vztahy za to?