Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citim sa osamely

Príspevok v téme: Citim sa osamely
makovnik

Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?

jajka001_

riziko vztahu,no
ale si vezmi kolko muzov je donchuanov a alkoholikov, manipulatorov, nasilnikov. taka zena ta mozno trochu osklbe, zlomi ti srdce a zmizne ale taky nasilnik, co sa prejavi az po svadbe a detoch - to je zena uplne v keli.

makovnik

Poviem to tak. Zeny na ktorych je hned vidiet, ze idu iba po prachoch mi az tak nevadia lebo hned viem, co su zac a oblukom sa im vyhnem. Ovela viac mi vadia zeny s medovymi, krasnymi, uprimnymi usmevmi, z ktorych po case vyplynie ta prava poza resp. ten pravy charakter. Ale cas, ktory trvalo to zistit uz vyletel von oknom.

makovnik

Ved ale zienky, vy stale vnimate iba tie naozaj extremne zlatokopky. Uvedomte si, ze muzi casto nedokazu veci obkecat az tak ako zeny a preto vec povedia zjednodusene, co vy hned vnimate inac, ako to oni mysleli. Ale si treba uvedomit, ze nie su iba take extremne "zlatokopky", ale aj takmer normalne zeny, ktore sa "iba" citia viac komfortne, ked idu namiesto do Corvatska na Maledivy, ktore sa hanbia jazdit v 5-rocnom aute, ale vidia sa v niecom ovela lepsiom. Toto su vsetko potom "iba malickosti", ale takeho chlapa to moze zlomit natolko (pretoze to netusil), ze vybehne von a povie hned vetu agresivnejsieho znenia, ktora potom samozrejme zostava obecenstvom nepochopena :-)

cajik

hej :D ja radsej by som bola chlapom a platila za holku, ako zazivala ako zena to, ze "kazdemu druhemu" ide len o sex a nic viac (to je pekne genralizovanie, co ? :P)

ohohoooo, a kolko je takych chlapov, co velmi OCHOTNE kupuje babe veci ? a sami to narvhnu ? ze jej kupia v obchode handry, mobil, dovolenku zaplatia, jajaaaj, takych je..a ovela viac nez tych zlatokopiek

makovnik

Ved ano cajik, ale to su uz vazne extremy...to uz su potom skor ti muzi drzgrosi ako zeny zlatokopky, to je jasne. Mozno to, co som napisal vyznelo viac agresivne, ako som to v skutocnosti myslel, co som v umysle nemal.

cajik

ja a agresivna ? :D cosi

aj mne to tak pride jajka.. az mi je z toho smiesno.. casto toto pocut od chlapov.. "nechala ma lebo nemam BMW a nechodime na drahe dovolenky"

sice, musim podotknut ze som sa stretla s jednou babou (a za cely zivot len s jednou jedinou, a to som stretla uz naozaj vela ludi), ktora by splnala ten "zlatokopizmus", i ked ona tvrdia ze hlada lasku, no uz mi zacina byt podozrive ze vsetci jej frajeri su z tej lepsej vrstvy :D

jajka001_

hmm ale, na druhej strane, mas pravdu, mate to tazsie, kedze fakt su baby co si rady nechavaju za seba platit, naprv nenapadne, v ramci rande, potom darceky, potom dovolenka, atd. vy sa na ne namotate a potom zistite ze vas len vyuzivali....ale my zeny to mame takto zas so sexom :)