Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?
Citim sa osamely
tak kto sa ma ..... vies poviem to asi takto zena potrebuje hlavne zaujem a muz doveru neznasate ked ho kritizujeme radime proste neznasa nevyziadane rady
Ano to som viac-krat zazil, ze akonahle bolo chvilu ticho tak uz hned som bol vypocuvany, ze na co zasa myslim, ze "by ma zaujimalo na co teraz myslis" a ked som povedal, ze na nic (co bola mimochodom pravda) tak som bol ihned upodozrievany, ze zasa klamem :-):-):-) No a potom, kto sa ma vo vas vyznat.
ked trebars muz mlci zena si zacne namyslat len to najhorsie ale vies pre zenu je najtazsie spravne si vylozit prave to mlcanie
:))) presne tak
prepac ele, ale nechapem...
Ved ale jajka je to tak. Chlap povie uplne strucne: "pacia sa mi tvoje nove saty" a viac neciti potrebu sa k tomu vyjadrovat. A vas hned napadne "co tym zasa myslel, urcite som zasa pribrala, urcite provokuje" a hadka je na svete. A pritom cele, co tym myslel bolo "pacia sa mi tvoje saty" :-), ale keby nic nepovedal tak by ste povedali, ze je nemozny lebo si nevsimol vase nove saty :-):-) fakt usmevne
makovnik, tak si mal reagovat na obsah, nie na tu gramatiku, to nebolo mierene iba tebe...
Tá veta, že :
Uvedomte si, ze muzi casto nedokazu veci obkecat az tak ako zeny a preto vec povedia zjednodusene, co vy hned vnimate inac, ako to oni mysleli.
ma pobavila...:) pravda veru, casty problem v komunikacii muz - zena :)
Tak to ano, nasilnici, hulvati a podobni veru tiez nie su pre zeny ziadna vyhra, to uznavam.
jajka a co je take zabavne na mojom vyjadrovani :-):-)