Citim sa osamely

Príspevok v téme: Citim sa osamely
makovnik

Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?

.

tak kto sa ma ..... vies poviem to asi takto zena potrebuje hlavne zaujem a muz doveru neznasate ked ho kritizujeme radime proste neznasa nevyziadane rady

makovnik

Ano to som viac-krat zazil, ze akonahle bolo chvilu ticho tak uz hned som bol vypocuvany, ze na co zasa myslim, ze "by ma zaujimalo na co teraz myslis" a ked som povedal, ze na nic (co bola mimochodom pravda) tak som bol ihned upodozrievany, ze zasa klamem :-):-):-) No a potom, kto sa ma vo vas vyznat.

.

ked trebars muz mlci zena si zacne namyslat len to najhorsie ale vies pre zenu je najtazsie spravne si vylozit prave to mlcanie

makovnik

Ved ale jajka je to tak. Chlap povie uplne strucne: "pacia sa mi tvoje nove saty" a viac neciti potrebu sa k tomu vyjadrovat. A vas hned napadne "co tym zasa myslel, urcite som zasa pribrala, urcite provokuje" a hadka je na svete. A pritom cele, co tym myslel bolo "pacia sa mi tvoje saty" :-), ale keby nic nepovedal tak by ste povedali, ze je nemozny lebo si nevsimol vase nove saty :-):-) fakt usmevne

jajka001_

Tá veta, že :
Uvedomte si, ze muzi casto nedokazu veci obkecat az tak ako zeny a preto vec povedia zjednodusene, co vy hned vnimate inac, ako to oni mysleli.
ma pobavila...:) pravda veru, casty problem v komunikacii muz - zena :)