Ahojte,
dnes si tak sedim za PC, vonku je super pocasie. Napadlo ma, ze by som velmi rad niekam vybehol, ale uvedomil som si, ze vlastne nemam s kym. Vacsina rovesnikov uz ma vlastne rodiny a s tym spojene starosti a ludi, ktorych som nevidel aj viac ako 2 roky oslovovat nechcem. Pozerali by sa isto velmi prekvapene, ze o co mi vlastne ide. Uz som to zazil a nemam chut zazit to znova. V niektorych situaciach sa citim dost osamelo. Napadlo ma, ci je takych ludi viac, ktori nemaju prilis stastie na ludi, ktori su v ich okoli, resp. ktorych bezne stretavaju. Co vy na to?
Citim sa osamely
Mňa asi picne.. :)
Makovnik, možem ťa pozvať na ten Zlatý Bažant cinematograf (premietanie na námestí)?
MAKOVNIK...prezidenta mozes robit kde kolvek,ved si pisal,ze mas vysoku skolu,niekto tomu hovoria riaditel niekde prezident atd.ale ja som to skor obrazne pisala...ze keby si bol tak vysoko postaveny tak urcite by si nemal nudzu o znamich a VELA ZNAMICH...
jajaja99 velmi mudro pises
lost absolutne chapem, ako si to myslel a suhlasim a akceptujem tvoj nazor
mariaa veru by som nesiel kandidovat ani vtedy, keby som mal potrebny vek, pretoze, ako som uz spominal mi chybaju niektore elementarne vlastnosti, ktore su extremne nevyhnutne pre uspesne fungovanie v politike. Ale nepochybujem o tom, ze by si odrazu naozaj vsetci spomenuli, kto som a hlavne, co by im odrazu znamost so mnou mohla priniest. Je to smutne, ale je to takmer vzdy tak.
jajka001 ved respektuj aj nazory ostatnych. lost napisal svoj nazor, s ktorym ja suhlasim a absolutne ho chapem. A verim, ze nie som jediny. Za to ze sa tebe nepaci tak to este neznamena, ze sme na nieco take prisli iba pozeranim TV. Nedehonestuj prosim ta nazory ostatnych.
fakt mate o zenach taku mizernu mienku? odkial, z tv?
mariaa, on ešte za prezidenta kandidovať nemôže, viď, koľko má rokov... :-)
MAKOVNIK...chod kandidovat na prezidenta,alebo zacni robit nejaku pracu,OD KTOREJ BY BOLI LUDIA ZAVISLI ...a uvidis kolko budes mat znamich A KAMARATOV :0)))))
"Taka kombinacia, aby zena aspon nejako k svetu vypadala, zaroven aby nebola uplne vypatlana a zaroven aby si nehladala jedine poriadneho prachaca, s ktorym sa bude mat ako prasa v zite, to aby si 3 roky hladal."
To by bol najlepsi obchod zivota :P
Bohuzial, realita a variacie sposobuju ze moze clovek hladat aj 30 rokov... a potom zisti ze je to len transka..
inac, ja som rozmyslal nad takou teoriou, ze co ak sa tomu vobec neda zabranit? tomu "zlatokopacstvu" ?
priklad:
1.rok: prechadzky po dedine
2.rok: prechadzky po meste
3.rok: balaton
4.rok: stredozemie
5.rok: maledivy
6.rok: bora bora
7.rok: financna kriza, CO teraz? zostane so mnou, alebo pojde k inemu pre udrzanie luxusu? dokazala by sa 3-4 roky prechadzat po tej istej dedine?...
myslim ze je lahke prestupit zo Skody do BMW, ale naspat to ide VELMI tazko..
samozrjeme, ak ma clovek dost rozumu, tak mu to je jedno, ale takych ludi asi nie je az tak vela, bohuzial.
(skusenosti ludi, co poznam na internete len, takze brat s rezervou, ale nemam dovod neverit v pravidosti pribehu).
co ak si to "pohodlie" a to "zlatokopacstvo" budujeme sami ?
( to extra slovo zlatokop.. nemyslim v tom extremnom slova zmysle, len som to inak nevedel pouzit :) povedzme "bratie", nie v zlom)
makovnik, je takych ludi viac. je uplne normalne, ze clovek s urcitou vychovou, vzdelanim, skusenostami ma istu predstavu o tom, s kym bude travit ci volny cas ci zivot tak, aby to bolo zmysluplne a obohacujuce...samozrejme pre obe strany. si vzdelany, samostatny, vies co chces a co je dolezite, zijes ako chces..... dnes ludia (cest vynimkam) ziju ako vedia, boria sa so svojimi problemami a uprimnost je to posledne co ich trapi. mam sice len dve kamosky, ale viem, ze ma nesklamu, nepodrazia a neodidu. pravdu povediac, dalsie nehladam, pretoze cim dalej tym viac mam dojem, ze medziludske vztahy su riadna fraska. nebedakam a ani sa nepohorsujem nad tym. zivot cloveka je taky, aky si ho dokaze spravit...ci uz je jeden alebo su dvaja.
a este keby muz dostal podporu podla predstav zeny malo by to presne opacny ucinok