Zrejme mam kvasinkove ochorenie/mykozu. mam svrbenie v okoli posvy a slaby biely vytok, ktory je len velmi jemne hrudkovity. pocula som o lieku Candibene aj Canesten. Chcela som sa spytat, ktory sa v lekarni predava aj bez lekarskeho predpisu, ci su lepsie tablety alebo krem a aky je postup liecby.Pripadne cena jedneho aj druheho lieku.este by som chcela dodat ze navsteva lekara momentalne nieje mozna preto som sa chcela spytat len na pristupne lieky v lekarni ktore by to najlepsie vyriesili. dakujem velmi pekne za skoru odpoved
Aky volne predajny liek na mykozu?
niekto by ti tvrdil, ze kombinacia oboch enzymov je najlepsia, ale osobne si myslim ze to tak nie je. Kazdy enzym je na nieco dobry ale co sa tyka zapalov a takychto problemov tak jednicka su urcite zivocisne. Cize skor by som sa pozerala po liekoch ktore ich obsahuju ;)
osobne si myslim, po skusenostiach ktore mam s liekmi, ze prave zivocisne enzymy maju najvacsiu silu a dokazu cloveka dostat fakt z mnohych zdravotnych problemov.
nemyslím si, že je nejaký veľký rozdiel medzi enzýmami, skôr si myslím, že je dôležité ako sú spracované a to tiež dosť vplýva na ich účinok potom ;)
Vsetky enzymy? alebo je nejaky rozdiel medzi rastlinnymi a zivocisnymi v ucinku?
verim tomu, ze lieky na imunitu mohli zabrat na mykozu ale len v pripade, ze su to enzymove lieky. Enzymy maju taku silu, o ktorej malokto tusi. Dokazu vyliecit pomaly vsetko a pritom tak malo ludi vie o ich sile. :)
lieky na imunitu jej zabrali na mykozu? tak toto mi prosim ta vysvetli ako je toto mozne.. vzdy som si myslela, ze mykozu mam zo sprchoveho a z takychto veci, ale ani by mi nenapadlo, ze s tym moze mat nieco docinenia imunita.
je to pomaly mesiac, co manzelka uziva lieky na imunitu a poviem vam, ze som stastnejsi ako ona, ze jej zabrali a ze sa z toho pomaly dostava.. Najprv som neveril ani ja tomu a ona uz duplom, ze nejake enzymy by jej mohli zabrat a pozri uz je skoro fit :)
aj mne kedysi aj babske rady zaberali a posledné roky na mykozu vobec. Uz asi aj tie mykozy su nejake odolnejsie alebo co.. treba zakrocit raznejsie. Enzymy v liekoch predsa :) tie zaberaju snad na vsetko. Skus sa na take nieco v lekarni opytat urcite ti budu vediet odporucit ;)
lenze mi nejde do hlavy ze kedysi mi to zabralo, pomohlo mi to dostat sa z toho a teraz vobec nic ani tuk ziadne zlepsenie. Enzymy? v akej podobe?