Zrejme mam kvasinkove ochorenie/mykozu. mam svrbenie v okoli posvy a slaby biely vytok, ktory je len velmi jemne hrudkovity. pocula som o lieku Candibene aj Canesten. Chcela som sa spytat, ktory sa v lekarni predava aj bez lekarskeho predpisu, ci su lepsie tablety alebo krem a aky je postup liecby.Pripadne cena jedneho aj druheho lieku.este by som chcela dodat ze navsteva lekara momentalne nieje mozna preto som sa chcela spytat len na pristupne lieky v lekarni ktore by to najlepsie vyriesili. dakujem velmi pekne za skoru odpoved
Aky volne predajny liek na mykozu?
Dallor a nevies co proti nej pouziva? Ja som pouzivala rozne tampony, cipky aby som sa jej zbavila, ale vsetko je len docasu. Mozno by mohla vyskusat nejake zivocisne enzymy v liekoch brat, ja osobne som brala wobenzym, tak nech sa skusi po niecom takom popytat. To by jej malo pomoct aspon mne sa pomocou nich podarilo dostat z mykozy. Je to sice beh na dlhe trate ale potom bude mat dlhu dobu pokoj.
Mne pomohol kupel z repika a a aj som ho pila ako caj.
Ja som vysadila kvoli mykoze sladke a fakt je to skvele ako mi to pomohlo mam cistejsiu plet a schudla som :) nesladim uz ani kavu ani caj.vdaka mykoze som si aj konecne upravila stravu a ani sa necudujem ze som ju mala vsade samy cukor :)
tak to by aj mna zaujimalo, ja sa jednej mykozy zbavim a o mesiac mam dalsiu a je to naozaj citit aj v intimnom zivote, to je jasne. Ved ked mame taketo problemy tak sa ho stranime a to nasim chlapom dobre veru nerobi :P ja teraz skusam nejest sladke a pojdem zajtra do lekarne sa opytat na nieco na imunitu co by mi mohlo pomoct jej aj predchadzat
multi gyn je super to je fakt ja by som este odporucila Canesten IntimGel je naozaj upokojujuci a osviezujuci vhodny aj na normalne pouzitie nielen pri problemoch dobry je aj femigel s cajovnikovym olejom.Ja som pouzivala aj intimne hygienicke obrusky pre rychlu ulavu od firmy AA:) Hlavne nejest sladke veci ja som to teraz pri sviatkoch porusila a mykoza bola na svete :) takze naozaj vynechat biely cukor a muku hodne si tym pomozete :) drzim palce pri liecbe tohoto hrozneho problemu :)
ahoj, odporucam multigyn, je to taky gel, viem ze je dost drahy, jedna tubička stoji cca 15 eur. ale vydrži na vela použiti. stoji to za to.
svagrina mala stale problemy, zapaly, vytoky, mykozu a uz nevela co dalej, kupila si ho. a pomohol.
ja som pred cca mesiacom uzivala antibiotika, a samozrejme hned po nich sa vyskytla u mna mykoza, ale strasna...nemohla som miestami ani sediet, chodit atd. tak mi dala svagrina tento svoj gel, par krat som si ho aplikovala a vsetko je uz ok.
ozaj mi stačilo cca 4-5 krat aplikovat.
a co ti zabralo, ze si uz tak dlho bez mykozy? moja manzelka ma skoro stale problemy s mykozou a dost to zasahuje do nasho sexualneho zivota a uz sme obaja dost zufali :/
pokial sa lieci len z vonku tak sa vlastne nelieci :) to len nejako upokojni, ale vyliecit ju nevylieci. Tento rok som uplne bez mykozy kocky ;)
mne sa to zatial dari, uvidime dokedy. Zalezi to aj od toho ako sa mykoza lieci. Ja som ju liecila dlhe roky len z vonku a ona sa stale a stale vracala preto som zacala brat lieky ktore mi ju liecia zvnutra a zatial si musim zaklopat ale teraz chvilu sa drzim
Baby dari sa vam mykoze aj nejako predchadzat?