Zrejme mam kvasinkove ochorenie/mykozu. mam svrbenie v okoli posvy a slaby biely vytok, ktory je len velmi jemne hrudkovity. pocula som o lieku Candibene aj Canesten. Chcela som sa spytat, ktory sa v lekarni predava aj bez lekarskeho predpisu, ci su lepsie tablety alebo krem a aky je postup liecby.Pripadne cena jedneho aj druheho lieku.este by som chcela dodat ze navsteva lekara momentalne nieje mozna preto som sa chcela spytat len na pristupne lieky v lekarni ktore by to najlepsie vyriesili. dakujem velmi pekne za skoru odpoved
Aky volne predajny liek na mykozu?
Baby dari sa vam mykoze aj nejako predchadzat?
mariika ja tiez uzivam len ten, skusila som predtym vsetko mozne a nic, kazdu chvilu na gyn, nastastie ked som zacala byt uz v koncoch tak mi kamoska poradila toto a som jej naozaj veeelmi vdacna
ja s nim mam skusenosti ale nie pri takychto problemoch.. Na mykozu mi zabral len a len wobenzym. Snazila som sa to najprv liecit vselijakymi prirodnymi produktmi, babickinymi radami a podobne ale nic nepomahalo a mykoza sa neustale vracala a teraz uz mam pol roka pokoj :)
baby máte niektorá skúsenosť s gelom Femigel Tea tree oil? vdaka
Včera som bol v reštaurácii, keď som si zrazu uvedomil, že bezpodmienečne musím vypustiť plyn. Hudba bola skutočne veľmi, veľmi hlučná, tak som si načasoval vypustenie plynu s hudbou. Po niekoľkých pesničkách som sa začal cítiť oveľa lepšie. Dopil som si svoju kávu a uvedomil som si, že každý na mňa nejako hrozne zazerá... Potom som si náhle uvedomil, že som počúval len svoj I-Pod.
Mne pomohol wobenzym. Skus ho, mozno pomoze aj tebe
z vnutra to musis riesit, liecit :) skusit nejake lieky s enzymami, to je zarucena pomoc
Som zúfalá a potrebujem poradiť ako dostať mykozu z tela a predchádzať jej recidíve? Prosím o radu.
treba posilnit imunitu, jej oslabenie sposobuje taketo problemy, teraz tiez to musim riesit :(
Poradte, čím sa zbaviť opakujúcej sa candidovej infekcie bez antibiotík?