Zrejme mam kvasinkove ochorenie/mykozu. mam svrbenie v okoli posvy a slaby biely vytok, ktory je len velmi jemne hrudkovity. pocula som o lieku Candibene aj Canesten. Chcela som sa spytat, ktory sa v lekarni predava aj bez lekarskeho predpisu, ci su lepsie tablety alebo krem a aky je postup liecby.Pripadne cena jedneho aj druheho lieku.este by som chcela dodat ze navsteva lekara momentalne nieje mozna preto som sa chcela spytat len na pristupne lieky v lekarni ktore by to najlepsie vyriesili. dakujem velmi pekne za skoru odpoved
Aky volne predajny liek na mykozu?
Skus wobenzym, ten je vraj najucinnejsi, v lekarni ti poradia
ja ked som mala tento problem uzivala som ho - sladkje prec, nesexovat a okamzite nasadit!
podla mna taketo zapaly a prejavy treba preliecit zvnutra, nejake mastickovanie asi len utlmi prejav ci vonkajsie svrbenie
drzim palce
Nuz znic si candidu v crevach, ked ju nahradia preobiotika, tie ti vyrobia dostatok latok proti mykozam aj inde v tele.Drvova vacsina mykoz a kvasnycy infekcii je totiz v hrubom creve.
Pozri na google.sk uvedenim rng, candida.
Samozrejme to do buducnosti znamena menej cukrov viac mikrovlaknin(doplnky) a nasadzanie probiotik, pravidelne, cely zivot, ak nechces , aby sa ti to vracalo.
Na urinarne nakazy pomaha aj berberine, tiez na crevne, davka je 2 x 1 gram.
Ahojte chcem sa opýtať už pár dní ma páli po vymoceni.myslela som si že mám zápal močových ciest. Pila som urologicky čaj ktorý mi pomohol ale iba cez deň. Tento problém sa mi opakuje každé ráno pokým nevypijem ten čaj. Už neviem čo mám robiť.
odporucam canesten gyn. su to velmi ucinne a lahko aplikovatelne tablety. mne vzdy zabrali. su na predpis. drzim palce
taktiez mozem odporucit iba canesten combi. na druhy den to preslo
ja som pouzila mycomax tabletku jednu a krem canesten. a preslo to
Tak ja ti odporúčam canesten combi tiež :) a ešte ked som mala mykozu som pila vela acidiek :)
usiko, nemusíš mi dávať za pravdu, ale ďakujem si milá...;)