Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
bibba a ja neverim, ze jeden chlap moze byt natolko plytky.....on tiez nie je dokonaly, a vyzaduje to od nej....nikto z nas nie je, to si treba uvedomit...a ked si je isty, ze ona to vezme fajn, tak ako to napisal v jednom prispevku, tak preco o tom pochybuje a nepovie jej to? a akoby padlo jemu, keby ona teraz povie, si prilis chudy, tak priber ? ako mne osobne to nevadi, ja som sa o tomto dokazala otvorene porozpravat s priatelom, a aj som pri nom schudla, lebo jemu sa pacia chude, ale nemala som taku radost zo schudnutych kil, ako teraz ked to robim pre seba a nie pre to, ze si to niekto zela...pricom sam nie je dokonaly....
1.bibba nebudes nam vraviet, ze mme otrasne a neviem ake vztahy.
2. zato ze ty by si zniesla neviem ake slova, od tvojho mileho, nemusia byt vsetky take baby, su aj citlive povahy
3. nevidim dovod aby zdrava chuda baba chudla. ak nema nadvahu a nema zdravotne problemy
4. ja som len radila ako tej babe neublizit. liko pre mna zamna povedz jej tieto slova co ti napisala bibba a uvidis sam ako to dopadne.
ja tomu nerozumiem. to je pre vas az take hrozostrasne, ze by ste sa cez to nevedeli prekusnut? to ste potom otasne pariky, ked neviete spolu hovorit otvorene, alebo si aj zavtipkovat sem tam, aj jeden na druhom kludne... mne to pripada ako velka drama z vasej strany, sorry, ale je to tak... potom mate velmi blbe povahy, ked sa s vami neda jednat narovinu, ja by som praveze xcela aby mi moj partner hovoril vzdy len pravdu, vsetky priania, skryte tuzby a pocity... teraz vlastne budu zit v klame... lebo on bude rozmyslat nadtym ake by to bolo keby bola len o trochu chudsia, a mozno by to dokonca zmenilo strasne vela veci k lepsiemu, a ani o tom nevedia, lebo sa to bude bat povedat nahlas, a tiez som presvedcena otom, ze aj ona bude stastnejsia, ked bude krajsia, mozno je to povrchne, ale je v tom kus pravdy, ze ta sebadovera prameni aj z toho ako sa na teba pozera okolie, ked sa ludom clovek paci, tak ziari, a co ? aj keby, mozno bude urazena, zaskocena dva-tri dni, ze vobec take nieco povedal, potom zacne na sebe pracovat a bude vsetko uplne fajn... neverim tomu, ze jedna zena moze byt taka plytka, ze ju toto az tak vezme, ze nato "nikdy nezabudne", nehnevajte sa, ale to prehanate. a dost.
liko a ty s nou planujes zostarnut alebo sa s nou len pretrcat kym a ked sa nebude schovavat za uterak? si trapny aj so "svojimi" styrmi kilami chlape....
bibba uprimne keby mi toto povedal priatel, to by narusilo tak cely vztah, ze velmi tazko by sa na tieto slova zabudalo.cela dovolenka ci kde to idu by bola v haji. liko radsej to nechaj tak ak o nu nechces prist.
je sice pravda, ze sa neda dopredu odhadnut, ake slova mozu cloveku ublizit, a ake ho mozu naopak motivovat... lebo kazdy je iny... kazdy by to zobral uplne inak.
"laska, chcel by som ti inac povedat jednu vec... vadi mi, ze si take pekne dievca, a tak malo si veris. mas naviac nez podcenovat sa. lubim ta taku aka si. lub sa aj ty... alebo co by ti pomohlo? keby si trosku napriklad shodila z kileciek, by si sa mala radsej? bola by si stastnejsia? tak skusme to. mne napriklad vadi, ze som prilis chudy. co keby sme si dali zo srandy taky zaväzok ze ty trosku schudnes, ja priberiem? mozno by sme boli krajsi... vsetci by sa pozerali, jak sme opekneli... " :))))
prosim ťa, nehovor jej take čosi. bud ta pošle niekam, alebo , co si skor myslim, bude mat pocit ze je pre teba neatraktivna a zacne chudnut viac a viac az z nej bude anorekticka. neviem naco riesis taketo veci. ked chces aby schudla, sportujte spolu, bez blbych poznamok z tvojej strany. potom bude mat male prsia, tak jej kupis silikony? to nie je babika na hranie, ale človek.
Liko, ok, a kedy jej to skusit povedat? a ako jej to xces povedat? ci to si sa vlastne xcel spytat nas ze ako nato..? ked je rozumna baba, tak hadam to pojde a ked neni taky urazlivček ako vravis, tak sa bude tesit nato ako bude chudnut a opeknievat... krasu treba aj trochu vylepsovat. natom nic zle nevidim tiez...