Chcem aby bola chudsia....

Príspevok v téme: Chcem aby bola chudsia....
Liko

Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,

jajka001_

a este, ze anorexia je najcastejsie choroba perfekcionistiek, teda bab, ktore chcu byt vo vsetkom dokonale, maju skvele vysledky v skole, mimo školy, su oblubene a chcu byt dokonale aj čo sa tyka tela

bibba

jajka... chapem... ja som to brala z mojho pohladu. oni zo svojho. uz sa nehadam... uz ani aj tak nemam naladu... chapem, ze sa ich to moze dotknut... ale mozno s tym by mali skor nieco spravit baby castokrat, ani nie vylepsovat sa navonok, ale vylepsovat svoju silu a odolnost a nezosmutniet ked im niekto daco take nepodstatne medzi recou povie... podla teba to neni smutne, ze to niekoho moze az tak zlozit? co si myslis ty?

jajka001_

bibba, tebe by mozno taka poznamka nic nespravila ale tym 80% ako poznam baby, tak hej. ved sa pozri aj na tie reakcie. preco asi tak reaguju..vedia ze by sa ich to dotklo. kolko bab sem uz pisalo ze je nestastnych lebo partner im dal najavo ze nie su dost stihle...kolko z nich kvoli tomu zacali chudnut a nevedia prestat
treba vediet byt spokojni s tym, co mame

mala mea

ahoj liko, nečítala som celú diskusiu, ale niektoré baby ťažko znášajú, keď sa im chlap montuje do váhy. Radšej to nechaj tak, nič jej nevrav, len s ňou tak nenápadne športuj:)
INač musíte byť zlatí, keď má baba 157 cm a ty 179:)

rew

Liko> ja by som ta chapala keby rapidne pribrala a tebe by sa to nepacilo.. ale takto.. btw. co ma zavislost na liekoch s bulimiou/anorexiou? 'ide schudnut len 4kg'.. ona nejde chudnut.. to ty chces docielit aby zacala chudnut.. ak by mala nizsie sebavedomie koli svojej vahe, sama by si povedala ze s tym nieco spravi..
citujem bibbu 'lubim ta taku aka si. lub sa aj ty... alebo co by ti pomohlo? keby si trosku napriklad shodila z kileciek, by si sa mala radsej?'.. liko, ak sa tebe jej postava naozaj paci a ide ti len o jej sebavedomie a mas pocit ze je ovplyvnene tym ako sa sama pozera na svoju postavu, urcite staci ked jej budes opakovat tu cast po prve 'alebo'..
bibba> 'to by som xcela vidiet jak by ste vybuchli keby to niekto povedal priamo vam :)' nie nevybuchla by som.. aj ja patrim k tym ktori si velmi neveria.. a ma to nieco docinenia aj s mojim vyzorom.. nevybuchla by som ale zacala by som sa koli tomu trapit.. btw.. ak dobre pocitam, mas 169 a 54 kg.. to je podvaha.. a zda sa ti ze nie si stihla.. no.. ok..
holka to mozno zoberie v pohode a mozno schudne 4 kila.. a Liko jej povie ze uz je to ok.. bude mu verit alebo sa bude snazit schudnut viac..? alebo nezacne chudnut lebo ju jej postava vobec netrapi a posle ho kade lahsie..? hmm.. a este je tu moznost ze vdaka nejakym uzasnym dietam postupne priberie este viac.. ja sa do teba nechcem navazat.. ale uvedom si ze to ako jej to povedat nie je najvacsi problem.. a zamysli sa aj nad tym ako to moze dopadnut ked jej to nejakym 'vhodnym' sposobom povies..

bibba

som zdrava sebavedoma baba ktora sa volakedy rezala a brala drogy a lieky a mam problemy s alkoholom a tiez nemam najvyssie sebavedomie, a tiez to nesuvisi s mojim vyzorom ale s niecim uplne inym, nepovedala som ze nizke sebavedomie suvisi vzdy len stym jak vypadame navonok, ale povedzme si uprimne.. u strasne vela ludi to prave len vonkajsi vyzor je... ci neni? to vsetci co maju nizke sebavedomie mali pri sebe v zivote ludi co im sebavedomie zdrbavalo? neverim. to sa vam podarilo fakt :))) som tu vystupovala jak nejaka hrdinka, ci co... nie som ani kratkozraka, ani necitliva, ani blba jak si myslite, len moj nazor nezmenite, ze z niektorych veci sa robi velke halo. to je vsetko...