Chcem aby bola chudsia....

Príspevok v téme: Chcem aby bola chudsia....
Liko

Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,

jajka001_

bibba, anorexia a bulimia nema nic spolocne s inteligenciou. je to psychicka porucha, a prameni prave z nizkeho sebavedomia.

jajka001_

liko pisal akurat to , ze nema dost sebadoveru. co s vahou suvisiet nemusi. kazda baba urcite od puberty minimalne riesi ci ma nadvahu a ci je v norme, ci je chudsia atd. takze ona si take nieco, ci ma kila navyse, urcite uz vsimla.
chlapce, aby si nedopadol tak, ze ty z nej urobis super kočku, a zacnu ti ju balit cudzi, krajši chalani, až ti ju zbalia :)

bibba

luciferka...
ok a preco teda nema tu sebadoveru? preto ze nema frajera? preto ze nema robotu? preto ze je sprosta? mne tam ostava, len ta postava... preco moze byt mlada baba so sebou nespokojna, ved ma vsetko... nepisal ze ma nejake ine hrozne problemy...

bibba

jajka, ano anorexia a bulimia, velky strasiak, ale nexci mi zas povedat, ze kazda baba ktora trochu schudne z postavy zacne byt uplny blazon co sa zacne zaoberat len tou postavou 24hodin denne, to keby sme sa vsetci mali obavat nejakej anorexii... no neviem... ak je mudra baba, tak tu anorexiu mat nebude... on ju predsa nexce znicit, len ju trosku usmernit... to neni ziaden hriech.

luciferka

bibba on len napisal, ze jej chyba sebadovera, a sebadovera nemusi mat s postavou vobec ale vobec nic spolocne.....to, ze schudne, jej na sebadovere velmi neprida....nepisal, ze je nespokojna....

nikki.7

Zastávam nároz viacerích tu pišúcich,pretože podľa mňa je jej váha v poriadku.Dnes už nei je IN byť vyziabnutá,ale mať možno dáke to kilečkonavyše.Podľa mňa sú plnoštíhle ženy určite krajšie,ako nejaké vychrtliny.Ja som tiež plnoštíhlej postavy a posledný rok nerieišm nič iné,len ako by som schudla a už si aj okolie všimlo,že mi z toho prepína.Nechni to isté od nej.Pokiaľ je spokojná so sebou,nevidím dôvod meniť sa.Ja byť ňou,tak ti určite poviem,aby si sa obzeral iným smerom,keď sa ti nepáčim.

bibba

levanderka...

to by si sa cudovala, aka som ja citliva a hlboka dusa... ale pre mna je take nieco prilis smiesne nato, aby sa ma to dotklo.
ked mi niekto povie, ze som ho sklamala v niecom, ze ma uz nema rad, ze sa mi v niecom cuduje, alebo ze sa vo mne zmylil, to sa ma moze jedine dotknut. ale urcite nie hluposti okolo krasy... to je moc nepodstatne... telo je nic.