Chcem aby bola chudsia....

Príspevok v téme: Chcem aby bola chudsia....
Liko

Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,

bibba

a to ma len 24. sak jak bude vyzerat ked bude mat 35. potom bude urcite nariekat jak strasne vela tu z vas... nech si radsej zvykne cvicit s frajerom a budu obi dvaja stastni... lepsie nez potom sa stazovat, to uz pozname vsetci...

gabika.š

bibba
ak by to niekto povedal mne, tak by som nato, ze nech necha tak, ked sa mu nepaci. su aj chudsie aj tucnejsie, nech si vyberie. ked sa zena sama citi dobre, tak preco by mala chudnut?
a ty by si ako reagovala? kebyze si so svojou vahou spokojna a frajer chce, aby si schudla?:)

bibba

to neni vobec o tom ze clovek musi silou mocou niekoho menit... ja natom nevidim nic zle... a ta baba ktorej sa takato trapna poznamka dotkne, je uz zakomplexovana dopredu... mna ked niekto podpichne ze by nezaskodilo shodit trosicku alebo trosku cvicit tak natom nic zle nevidim :))))

bibba

vy ste ale smiesni... co mu nadavate? ved praveze preto ze ju ma rad, chce aby bola pekna... ja mam 54 a o 12 cm viac a tiez nejsom extra stihla... nic by sa nestalo, keby trochu shodila, a je trapne jak sa vsetky urazate zato, ze niekto povie zene nejaku chybicku krasy, to by som xcela vidiet jak by ste vybuchli keby to niekto povedal priamo vam :) strasne s vami. co je natom, ked niekto niekomu povie, si krasny, ale keby (nieco) tak by si bol nadherny...

gabika.š

chlapec to má rozrátané, na 157 cm je ideálnych práve 48 kíl:D
to budeš potom každý týždeň stáť pri nej na váhe, či už tie 4 kilá dala dolu?
neber to tak, že teraz sa do teba navážajú všetky baby sveta lebo chudnutie blá blá, ale to, čo TY chceš, nie je normálne. keby chcela zhodiť ona sama, dobre nepoviem, tak ju podporuj, ale chceit od zdravej baby aby schudla 4!! kilá..

whee_ee

poviem len jedno...

"Neprispôsob lásku svojmu ideálu, ale svoj ideál prispôsob láske."

podľa mňa ju nemiluješ.

laloa556

Liko, sorráč, ale ty si iný dili, tvoja priateľka by si zaslúžila niekoho férovejšieho, normálne sa smejem čo tu riešiš :-D
ty si bez chyby? ona sa ťa snaží neustále nejako meniť? má ťa rada takého aký si, tak by si ju tiež mal rešpektovať, aj s tými podľa teba 4 kg.. keby ich schudla, možno by to ani vidieť nebolo, a čo by si potom od nej chcel? aby chudla ešte viac? chvala bohu, že takého chlapa nemám, a ak by som mala takého, čo chce na mne stále niečo meniť, tak by vieš asi kam išiel? nechci vedieť, lebo by som bola asi moc vulgárna :-D

levanderka

ja mam 158 cm a mala som 54 kil a ked som povedlaa svojmu, ze idem chudnut mi povedal, ze nech sa neopovazim, ze zaco ma bude chytat :) aj tak som schudla, lebo som sa necitila dobre ale moja vaha sa nezacina na 4.... keby mi povedal, ze ma chce chudsiu asi mu poviem, nech si najde taku ...ked je obdarena bud rad, ze je, ze nie je chora, ze ma ruky a nohy a ze ta miluje.