Chcem aby bola chudsia....

Príspevok v téme: Chcem aby bola chudsia....
Liko

Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,

dd

liko, oblecenie, ok, beriem..niekedy ten partner dokaze vidiet na tom druhom, co sa mu hodi a co nie, aj ja napr.som rada, ked ideme s manzelom do obchodu a on mi nieco vyberie, aby som si to skusila, ved predsa sa mu tiez chcem pacit..ale ja mu do vlasov a fuzov nekecam, vlasy si dava strihat tak ako on chce a mne to nikdy nevadilo..fuzy tiez nosi odkedy sme sa spoznali, ale predtym nosil kratsie..teraz ma dlhsie a ked sme sa o tom rozpravali, tak mi povedal, ze chce dlhsie, tak mu v tom nebranim(a hovoril to on mne, ze chce dlhsie, nenavrhovala som to ja jemu!)..a on mi zas nekeca do vlasov, poviem mu, co chcem s nimi urobit a vacsinou nema nic proti..sice je pravda, ze teraz ho nabadam, aby sa dal troska dokopy,co sa tyka vahy, ale momentalne vazi 96kg a kedze mal problemy so srdcom do narodenia, nie je to pre neho zdravotne moc dobre, aby siel vahou tak hore, pripadne este vyssie..lenze si uvedom, ze ak Ty chces od priatelky,ktora ma na svoju vysku primeranu vahu, aby schudla 4kg, tak bude vazit 48kg a to bude pre pana ako vyzerat?kost a koza, vychudnuta..aj keby s tym prisla sama, ze chce schudnut, tak by som jej to na Tvojom mieste zatrhla, davaj na to pozor, aby si ju podla Teba nevinnym schudnutim 4kg neodprevadil k anorexii, resp.bulimii...

liko

A ked sa zeny snazia pretvorit svoje polovicky,tak to je v poriadku? Kolke z vas sa snazia vyberat svojim muzom to co sa im hodi,aky maju mat strych vlasov,aby sa holili a pod.
Nikdy som svojej priatelke nechcel ublizit a ak by jej to naozaj vadilo,tak by mi na to nieco povedala. Co sa nestalo. A myslim si,ze mam celkom dobry vkus,takze co jej vyberiem to sa jej paci.

YaaaMaika

liko...a ked schudne tie 4kg a nebude sa ti zdat perfektna co spravis?budes chciet aby schudla dalsich 8 ? 10? 12?....ak jej to povies a to dievca zacne mat problem.. sklzne do anorexie alebo ti zacne grcat do hajzlovej misy tak co spravis?

paula 55

mne tiez priatel povedal ze by mi pristali dlhe vlasy tak som si nechala narast,potom to bola zmena farby, potom som sa zacala viac opalovat, viac malovat, viac sexi oblecenia nosit a nakoniec to skoncilo tak ze uz nevedel co so sebou a zacala mu vadit moja vyska, tak mi kupil topanky na podpatkoch (predtym som nosila len tenisky) skoncilo to rozchodom,pretoze aj moja blbost bola ze som mu v tom vyhovovala a jeho blbost ze vzdy si nasiel nieco nove co mu "vadilo"

wonderbra

musim sa smiat. podla mna, keby si nevedel, kolko vazi, tak nic neriesis. a ako si dospel k tym 4kg to tiez neviem=)
zmen radsej najprv seba a az potom svoju priatelku.

levanderka

pri jej vyske 52 je tak akurat.keby mala o 10 kil viac dobre, chapem ale takto ? Osobne kebyze som chlap, nechcela by som bay o 4 kila menej a aby mala postavu ako super modelka, lebo by sa po nej obzerali vsetci debili :D

kebyze som tvoja priatelka sorry nakopem ta, co to je za laska, ked je baba chuda a chces mat z nej anorekticku...