Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
a bibba, to zvracanie bulimiciek, ten pocit hladu na odpadnutie u anorexiciek, to je ako droga, skus sa opytat niektorych z tych bab...je to rovnake ako ked si zavislak da drogu , ako ked niekto kto si reze zily, ten pocit pri rezani...si zdrava sebavedomoa baba bez problemov, preto to nemozes pochopit, ze niekoho sa poznamka o postave dokaze dotknut tak, ze je ochotny chudnut az na smrt...lebo tie baby tu hranicu nevidia, povedia ti ze nemaju ziadny problem, takisto ako alkoholici nevidia ze maju problem...vidia sa stale tucne aj ked mi trcia vsetky kosti
bibba, ach jaaj, mam hrozne rada takych kratkozrakych ludi.....sebadovera je o niecom uplne inom ako si pisala, prameni z niecoho uplne ineho kolkokrat....a velakrat z veci o ktorych sami ludia netusia a mnohi to ani nezistia....clovek nie je clovekom len preto, aku ma postavu, ako vyzera, ci ma partnera, ci je "sprosty", a preto sa ain sebadovera neodraza len od tychto veci....nechapem ako mozes odvodit nizsku sebadoveru len od tychto par faktov, a dospiet k tomu, ze to je y postavy, a navyse vtedy, ked ona ju ma dobru...
jajka...
ja som otom pozerala dokumentarne filmy. zaujima ma to. ale kazda to mala inak... jedna vravela a plakala : "chcem byt len proste skurvene chuda, nic viac...", druha plakala a hovorila: "proste nikdy som sa necitila dost dobra. v nicom a tu mam aspon istotu, ze viem nieco ovladat"... kazda je ina...
liko, pri jej vyske a vahe je to vela, tie 4kg..ak by som ja na jej mieste aj chcela chudnut, tak by som chcela maximálne MAXIMÁLNE!!! 2kg..ani o deko viac..a moze sa stat, ze sa jej ani nebude dat schudnut, mala som x takych spoluziacok a kamaratok, ze mohli sportovat, drzat diety a neviem co a aj tak neschudli..
bibba ale prave o tom ta ppp je. pozri si tie temy. tie baby nie su blbe, nie vsetky. ppp trpia aj uspesne baby, aj krasne, aj inteligentne.
okrem toho si myslim inac, ze jej to aj doslo, odkedy spolu sportuju, ze si o nej mysli, ze by mohla trochu shodit...
tak proste je tu aj taka moznost, nehovor nic, sportujte dalej a hadam to pride samo... ak to je az taky problem si nieco take povedat teda...
liko ale ty si nemal anorexiu ani bulimiu, ty si len schudol.
Sice som chalan,ale co sa tyka anorexie ci bulimie nechapem co tak strasit. Pred necelymi dvoma rokmi, som mal problemy (stal som sa zavisly od urciteho typu liekov,neskor speed,kvoli comu som bol na lieceni) V tomto obdobi som schudol skoro 12kg, mal som nieco malo cez 60. Ale netrpel som ziadnou bulimiou ani anorexiou,po lieceni sa moja vaha vratila na povodnu vahu,takze neviem preco to beriete za taky velky strasiak. Hlavne kvoli tomu,ked baba ide schudnut len 4kg,co si myslim,ze nie je az tak vela
ok, to mi je jasne, ze z nizkeho sebavedomia, ale vela bab ma nizsie sebavedomie, v niektorych veciach sa zvyknu casto ponizovat, ale stale maju stipku rozumu, aby uznali a vedeli ustrazit taketo veci, ...aby trebars nieco nezaslo prilis daleko. urcite to je aj porucha psychiky, ale normalne uvazujuci clovek predsa nikdy nezajde az tak prilis daleko, ze si znici cely svoj zivot, zaludok, cele zdravie, vsetko, len preto ze xcel byt o malinko krajsi...