Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
sak jasne... normalna vec...
Bibba ma jedina vystihla a asi aj pochopila. Mne nejde o to silou mocou ju menit. Ved ona je krasna baba,lenze chyba jej sebadovera...je z dediny,byvame v meste a tu je to predsa len ine. A sebadovera prameni z velkej casti aj z toho ako clovek vyzera. Ja sa ju nesnazim nejako zasadne zmenit to nie,vzdy jej poviem co by sa jej hodilo a ze by tak naozaj vyzerala super. A ide aj o to,ze kazdy ju chvali ako sa zmenila,ze sa jej to hodi. Moja priatelka nie je narozdiel odo mna tak spotovo zalozena a v ziadnom pripade nechcem,aby sa stalo to,ze za par rokov ked pojdeme niekam na dovolenku sa bude skryvat za uterak. Teraz ma dobru postavu to ano,ale chcem jej ukazat,ze sa nema za co hanbit,pretoze to co vidim ja,ona nevidi
ozaj a co ze mas btw 20? nepochopila som?
:)))
gabika.š
no ved prave... ani neviem ako by jej to mal povedat decentne, aby nebola nahnevana a smutna, a mozno by ani radsej nemal... alebo mal by najskor zistit, ci sa paci sama sebe, ak sa jej nepaci jej postava tiez, a povie jej to, bude este viac nasrata a smutna...
bibba
tak ja rozmyslam asi inak:) ale mas pravdu, niektorym babam by taka poznamka nevadila, mozno by sa tomu svojmu chceli fakt viac pacit a schudli by..
btw. mam 20:)
a Liko, radsej jej to nehovor, mozno zareaguje ako vacsina bab tu a ohen je na streche. take decentne sportovanie vo dvojici je fajn riesenie, ked uz.
a keby som mala frajera ktoreho by som lubila a bola by som taka baculata, by som necakala s chudnutim az do momentu kym mi to sam naznaci. ved to je hrozne... pre svoju lasku chcem byt predsa ta najkrajsia, najmilsia, najlepsia... a potom nemusim ziarlit na ine... ne?
a nic v zlom, ale vela chalanov co aj povie ze sa aj dusuju, ze lubia telo svojej baby take ake je (aj ked neni dokonale) aj klamu, len to nepovedia rovno, lebo su taktni...
a potom su aj taki, ktorym je fakt jedno jak vypadate, ale to je ten spravny chalan?
gabika.š
je smiesne robit z takej poznamky take zavery, ze : najdi si inu, ked sa ti nepacim a bla bla :))) to vam nepripada trapne? ved chalani nevravia ze xcu inu predsa, ked vam povedia ze by ste sa mohli trosku schopit :) co je natom?
gabika.š
asi by som sa nadtym zamyslela. ini ta vidia inac, nez ty samu seba...