Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
no.. staci zobrat do ruk babiku barbie.. akoze mat take kozy pri takej stavbe tela.. to ju musi chudinku inak chrbtica boliet.. :)
bibba, to ci je to vyzorom alebo niecim inym sa ty o druhych ludoch nikdy nedozvies ( jedine ak by si bola extra dobra v diagnostikovani ludi)....kazdy si tieto veci nechavame pre seba, a nikomu sa nimi nechvalime....a mna nikto nepresvedci, ze vo vacsine pripadov ide o vyzor, lebo to sebavedomie, ta sebadovera aj ked sa odvija od vyzoru, musel byt nejaky podnet, niekto kto ten vyzor nepovazoval za "normalny"..a neverila by si, kolko ludi ma krute detstvo, a v kazdej jednej rodine su nejake problemy, ktore deti poznacia, hoci to tak navonok nevyzera.....
hej bibba ale tieto baby s tym zacinaju v pubertalnom a predpubertalnom veku. tam tie časaky a tv dost robia, to je ich svet. ved sa pozri ako sa tie dnesne deti obliekaju. tam ide len o tie tela, kult tela je na vrchole.
a urcite su za to vinne media, ked v tv nic nebolo a bola cenzura, ludia taketo veci netrapili :)
ale ako to myslis .. "media" ?
tie sproste zenske casopisy kde nejake vymlete redaktorky radia ako byt tou uzasnou zenou pre muza?
uzasna zena zaujme muza aj bez cudzich rad...
to je len fraza... "mozu zato media"... nezda sa ti? ako keby taka vyhovorka... ved kazda normalna baba vie co je photoshop, je to smiesne ak este veri fotkam fotene spickovymi fotografmi, alebo ma depresie z toho ked vidi nejaku celebritu ktora je "dokonala", kazdy normalny clovek predsa vie, ze ti ludia maju na to sto dalsich ludi ktori sa im staraju o imidz. keby sa aj o mna tak starali, tiez by som bola taka šupa ze by sa zo mna vsetci pokakali... nic v zlom. ale ten kto ma depresie z casopisov a video klipov a neviem este coho, neni v pohode...
necitliví, ze poviem a urobim čokolvek , čo sa mi chce, bez ohladu na pocity inych, bez ohladu na to, čo to s nim moze spravit. treba rozmyslat vopred, byt empatickí, ved preto sme ľudia. hej, nemozeme byť absolutne empatickí a vyhybat sa urcitym temam, robit len to co druhemu vyhovuje....ale ked to takto pojde dalej, budu na seba ludia na ulici vykrikovat a urazat sa, ved co mna trapi, co to spravi s tym druhym. to sa netyka tejto temy ,samozrejme. mozno prehanam :) ale myslim ze zivot deciek na dnesnych skolach je dost kruty, z toho co som pocula.
nie kazda. ale su take. niektore tie hranice vidia a niektore nie. staci sa pozriet na toto forum, ja ked som tuto stranku prvykrat otvorila, poviem ti uprimne , som ostala v šoku, koľko báb je schopných sa takto týrať. a tych bab je coraz viac a viac, a su medzi nimi uz aj deti, aj chalani. je to ako epidemia, a podla mna za to mozu v prvom rade media.
ako necitlivi?
podla mna je smutne, ak su ludia k sebe necitlivi
ale v dnesnej dobe je to uz tusim normalne
dobra poznamka... nie kazda to "xce dotiahnut tak daleko" a "byt perfektna telom"... anorexia je proste nie choroba chudnutia 100percent, ale tiez nejaky chrobak v hlave, nad ktorym zena straca pomaly viac a viac kontrolu...