Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
hej a kedze nemozu umriet od hladu tak sa aspon rezu
nesmiete vidiet veci ako izolovane.....to, ze existuje anorexia, bulimia a kopu dalsich veci ma rozn priciny...tych pricin je milion, anmozu za to len media...na mladych ludi je dnes obrovsky tlak, ktory zacina uz v detsvte, ja sa ani necudujem, ze clovek s labilnejsou psychikou tomu tlaku nedokaze odolat...a nie sme vsetci rovnako silny...
ale aspon je vidno aky mate nazor na nasu spolocnost. pod chudnucou babou si hned predstavite extrem, anoreticku. preco? suhlasim. je to chory svet dnes... ale preco treba vzdy tak prehanat, to nechapem... vy si mysliet co? je viac tych bab, ktore schudnu, schudnu zdravo, a schudnu trosku, alebo viac tych bab, ktore zacnu s dietou a prevali ich anorexia a bulimia? podla vas je viac tych druhych, ze? smutne...
hmm.. aj emo style sa mi paci.. to je pre tych co nemaju "dostatocne pevnu volu" na to aby sa vyhladovali a mali prirodzene choro bielu pokozku a kruhy pod ocami
rew - no ved vravim, vsade je to...
hm a ak by to bolo zrovna tvoja sestra, tiez by ti bolo jedno?
a stara dobra princeznickovska barbie je este nic oproti tym beach b*tch style figurkam ktore som si vsimla ked som bola naposledy v hrackarstve.. :-/
hej myslim aj tie uzasne trapne casaky
ale je to vsade okolo
s tym im uz neporadime. je to smutne. ok, zacnu s tym ako pubertacky, a potom by aj mohli prestat ked su starsie, dospelejsie, nie? a ak stym neprestanu a stane sa to nejakou psychickou chorobou, tak mi nehovorte, ze to je normalna baba, taka baba asi mala vzdy v genoch dane, ze ze bude v niecom maly psycho... ved je tolko normalnych bab, ktore toto nerobia, nevracaju a podobne, preco akurat niektore ano? proste nejsu ok a hotovo...
suhlas s luciferkou
a barbie bola pociatok vsetkeho zla :)