Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
rew13:27 :DD
podla mna ju nemilujes...teda moj osobny nazor...nehovor jej to ani si nevies predstavit ako ju to moze ranit a ake velke problemy jej mozes narobit...
sportuj s nou, robte si vylety na cykloch ked tak velmi chces...ale viac nie
ale je rozdiel ci ides chudnut lebo mas nadvahu a citis ze nevladzes vyjst po schodoch na tretie poschodie.. a povedzme ze ta na to upozorni priamo lekar, alebo si sama vsimnes ze si rapidne pribrala.. alebo ides chudnut aj napriek tomu ze mas vahu v norme, citis sa byt fit.. ja nie som proti chudnutiu, spevnovaniu postavy.. ale zdravou stravou a sportom.. a nie hladovkou, jednotvarnou stravou.. (liko, ja viem - resp. dufam, ze to nie je tvoj pripad.. to je uz mimo otazku :)) minule tu bola tema kde sa holka cudovala ze zaspava pri uceni.. denny prijem energie minimalny a do toho este X km behu denne... pochybjem ze ona si vravi 'chudla som a citim sa uzasne'.. :(
bibba, to bolo predsa k tym emákom
bibba ved som na zaciatku pisala, nech sportuju, ale nech si necha pre seba tie poznamky ze by mohla byt chudsia. to nech radsej ju potom pochvali, ako opeknela, ako schudla.
a nevies, preco tie baby chudli, a kedy s tym prestali. hej, niektore pisu, mam uz 45 kil a citim sa skvele, ale chcem este kilo schudnut, a dalsie kilo...lebo chcem byt este krajsia
niektore baby maju takych milych chalanov ako tuto vedla v teme jedna, ze jej vravi, ze chce aby bola taka chuda, ze ved aj modelky tak ziju, o hlade, a ona sa boji ze ked priberie ze ju opusti. zavislost na laske je dost casta. s tym rozum nema nic spolocne.
iste ze tych faktorov je vela.. ale ak si na mieste mladej holky ktora si dost neveri a zacnes sa zamyslat nad tym ako vyzeras s cim to porovnas? s kamoskou od susedov alebo si otvoris casak kde su tie uspesne, uzasne, dokonale osobky.. vytrenovane, vyhladovane, zmachlene a vyretusovane... a ak nahodou nie vyretusovane tak je pri nich minimalne polstranovy clanok o tom ako hrozne vyzeraju bez makeupu alebo ako hrozne pribrali odkedy sa rozisli s nejakou inou vyretusovanou osobkou.. mala som moznost dostat sa k nafotenej kolekcii spodneho pradla kde boli zamiesane aj nevyretusovane fotky.. normalne zarezavajuce sa nohavicky a vsetko ako ma byt :) nechapem naco je dobre to upravovat.. nech to zavesia na fuigurinu a nech nemocu hlavu pubertiackam ze takto ma vyzerat zdrava zena..
jajka, a neviem co si tym myslela, ked nemozu umriet od hladu tak sa aspon rezu, dufam ze to nebola poznamka len na mna. pa
a kolko je tu tem, ze bola som pri sebe, schudla som a citim sa uzasne... hmm... vsetko je na zamyslenie... majte sa zatim
jajka upozornuju na seba....kazdy na to mame inz sposob ako zapadnut, ako na seba upozornit okolie, niekto ma emo, niekto sa reze, niekto trpi bulimiou, niekto anorexiou....su to signaly, ze nieco nie je v poriadku, a priciny su rozne...
bibba keby chcela chudnut sama,nech chudne. ale ked jej jej milovaný frajer povie, pozri zlatko lubim ta ale co keby si trochu schudla, bola by si krajsia, tak neviem, ale vacsinu bab sa to proste dotkne. sme proste také.
a okrem toho, ona je chuda dost.
bibba, vezmi si kolko bab sem pise s ppp. a to je len urcite percento z tych, ktore ppp trpia. nie je to na nich vidno.
ludska psychika je velmi krehká