Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
priala by som si,aby toto bol najvacsi problem, aky tento svet ma...bud rad,ze ju mas,ze ste zdravi a prestan riesit ci je perfektna alebo nie.ak ju tak milujes,snaz sa byt ty perfektny pre nu.
ja mam podobny problem s tebou...neviem ako ti povedat,ze si idiot.keby mala vazne nadvahu-oka,ale 4 kg?zobud sa,si malicherny.
a co ak chcela schudnut len tych 5 kil?
liko> povedala ti niekedy priamo ze sa jej nepaci jej postava, alebo si na to prisiel sam?
liko aj ja som bola sportovy antitalent:) a teraz som sportovy maniak ak mi zdravie dovoli. jednoducho mala som motivaciu a tak ma to zacalo bavit:) a mylsim ze ked ta miluje si pre nu dobra motivacia ze sa zabavite niekde vyjdete na pekne miesto tam budete mat piknik atd atd...ale pozor aby si neprehnal ja som si tak ponicila klb. takze pozor dufam ze ti je prednejsie jej zdravie ako krasa...
Ty si akoze normalny??? Chces aby mala podvahu??? Mas 179 a len 76kg??? Hahahaha toto som este nezral, neber si to osobne ale taku chujovinu...toto sa neda ani opisat, proste musel som odpisat, jediny kto by mohol schudnut si TY!!! No ale ak posilujes,co pochybujem,ta vaha by mohla byt akurat, zalezi na obsah tuku v tele, lebo vies aj svaly nieco vazia...Priatelku nehaj na pokoji preboha,chudera ako vobec moze s niekim ako ty...skor sa pozri na seba az potom porovnavaj druhych.Ale to spolocne sportovanie by si mohol zacat a nie kvoli schudnutiu,ale kvoli zdraviu. Viete ako sa hovori \\\\\\\"laska\\\\\\\" boli XD.
hej, a s tym sportom by som to tiez neprehanala.. :) teda.. ak si myslis ze ju trapi aj postava, tak je super ak jej das prilezitost sportovat, ale nie tym sposobom ze ju do toho budes tlacit.. :)