Chcem aby bola chudsia....

Príspevok v téme: Chcem aby bola chudsia....
Liko

Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,

bibba

157 je strasne malicka baba. to nebude nikdy vyzerat nezdravo alebo moc chudo ked da dole par kil, ved sa uz zobudte preboha...

Jajka11892

Andrejka - no nebude to pri jej výške málo ale keď si dáš BMI na wanda.sk tak tam ti to aj ukazuje či si bližšie k podvížive alebo k normálnej váhe. a len tak som si to dala pre zaujímavosť že ako by na tom kočka bola a uz to bolo blizsie k podvížive

Jajka11892

Ale.. Ako.. Kebyže tvoja priateľka dá dole 4kg bude vážiť 49kg čo je pri jej výške dosť málo. Ty chceš mať z nej anorektičku, bulimičku, chceš aby nemala menštruáciu a aby nemohla mať deti? Mám spolužiačku ktorá váži 50kg a meria 160cm nieje anorektička, schudla športom, upravila si jedálniček a zrazu hop a nemá menštruáciu, chodí na vyvolávačky... Ak ti je jej postava prvoradá pred jej zdravím tak nech sa páči. A ak tvoja priateľka schudne na 49kg pri jej výške to ešte bude normálna hmotnosť ale bude bližšie k podvýžive ako k zdravej hmotnosti.

usiko

no, toto patri do kategorie , ze "chcela by som, aby moj priatel mal vacsi penis a lepsie svaly, co s tym?".....primitivn, naozaj......povrchne.....fakt....sa nestacim cudovat....keby ze 40 kil, ale 4 kila????????????? ja asi umrem z niekorych ludi......

jajka001_

doubledog, ty máš o tomto info urcite z prvej ruky :)))
okrem toho kto tvrdi ze ma tie kila navyse. mozno je tak stavana a je akurat.