Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,
Chcem aby bola chudsia....
ak ti to vadi a ona je so sebou spokojna, tak si zakomplexovany povrchny idiot ty, nic v zlom... a ak ti to prekaza velmi, tak urob svojej priatelke laskavost a rozid sa s nou. aj ked ju to bude boliet... daj jej sancu najst si cloveka, ktory ju bude milovat ako celok, taku aka je so vsetkym, co ma. to je totiz laska-to znamena milovat.
ty si povrchny somar.
bibi, to schudnem raz dva ked sa do toho obujem, teraz sa mi este nexce:)
nechce sa mi to citat cela diskusia, ale Liko, uz si sa zamyslel, preco nema sebavedomie??? Keby som pri sebe mala takeho chudaka, ktoremu by na mne vsetko vadilo (oblecenie, farba vlasov), tak by som mala uz nulove sebavedomie a chodila by som kanalmi. Ak by si jej kazdy den hovoril, aka je krasna, vynimocna a je Tvojim idealom, tak by mala vysoke sebavedomie. Jej vaha je absolutne v poriadku!!! Ja sa jej cudujem, ze sa zahadzuje s takym fetosom, ktory nema dostatocne silnu osobnost, je sam zakomplexovany a preto bol schopny byt zavisly na liekoch.. aj podla mna si teraz nadrogovany, ked sa ti jej vaha nepaci!!!!
bibba-ty si tiez upne vedla, pises, ze nie si najchudsia, tak preco s tym nieco neurobis??? ale staras sa o to, aby chudla baba, ktoru ani nepoznas???!!!! jedine, ze by si bola liko, schovavajuca pod inou IP adresou
Moj priatel ani nevie kolko vazim. Vie priblizne, ale ci 53, ci 56 to nevie. A nie este aby mi povedal presne schudni tolko kg.
Nie si posadnuty vahou? Kazdy den ju vazis ci ma 52. Mozno ma uz aj 53, ci 51.
Je to chore.
sa mi vidí, že chlapec rieši viac hmotnosť a postavu svojej priateľky než priateľku samotnú..ako spomínal, tých 5 kg schudla predtým než sa spoznali a odvtedy je na rovnakej váhe..a to ked začali spolu chodiť mu nevadila jej váha a teraz si ju zrazu všíma???? toto tu zrejme nie je o hmotnosti ale o niečom inom..babenka je tak akurát, rozhodne by nemala schudnúť.. bože, nemôžem z vás aké debiliny tu riešite..súhlasím s "usiko" z 17:23..
ok, necham tak, podla mna ste aj tak smiesni ze si myslite ze z kazdej baby bude bulimicka :) z kazdej, ktora sa zamysli nad svojou postavou, alebo kazda ktoru xce niekto v dobrom trochu usmernit. ma ju rad. keby ju nemal, jej povie rovno ze je tucna a som velmi prekvapena zo vsetkych zien co ste tu dnes pisali ako velmi vam zalezi natom ci si niekto mysli ci ste chude alebo tucne. keby vam to bolo jedno, by vas take nieco nemohlo rozhodit alebo zranit, ak niekto povie ze by to mohlo byt aj lepsie s par kg dole... mne to uz povedal vselikto, ze som bola krajsia ked som bola chudsia a ze som trochu pribrala a tak, ale neviem si predstavit, ze by som bola taka smutna a zdrvena z toho. to si fakt neviem predstavit :) to uz je moc :))
A pardon, zabudol som na anorekticky! Tie su este lepsie! Trikrat slava!!!
bmi je len objektivne bože, neni to málo pri jej výške ale aj tak je to velice hlúpe od tohto chalana keby ju lubil tak by mu to bolo jedno, samopzrejeme keby mala nejakú neviem akô obezitu tak tam ide o zdravie ale tato baba podla mna obezitou urcite netrpí