Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem aby bola chudsia....

Príspevok v téme: Chcem aby bola chudsia....
Liko

Ahojte. Mam 24, priatelka tak isto. Pri vyske 157, ma 52 kg. No ja by som bol radsej keby schudla take 4kg. Je to normalne? Nechcel som jej to povedat,takze som s nou zacal aktivne sportovat. Sice nevyzera nijako objemne,dokonca si myslim,ze je taka akurat,ale aj tak by tie 4 kila mohli ist dole. Ako jej to mam povedat?
Ja mam zasa opacny pripad, pri vyske 179 mam len 76,

whee_ee

btw "všetko je krásne, na čo sa pozeráme s láskou"

a žena sa má v prvom rade páčiť sama sebe, samozrejme nezanedbávať starostlivosť o seba v rámci možností, ale hlavne spokojná usmiata žena vyžaruje to niečo... ale aby ma niekto nútil vyzerať podľa akejsi šablóny, hm.. :D

inak, každe telo má nastavenú tú "svoju" váhu, ktorú si drží.. pre niekoho 50 kg, pre niekoho 60 kg.. pri zdravom stravovaní atď...

Iveta Michael

Ja súhlasím s Karinou. Pretože aj keď si osobne nemyslím že by jeho priateľka mala veľkú nadváhu, tie 4 kilečká by kľudne mohla dať dole veď to je málo...ale ide o to že všetci čo tu tvrdia aké to je všetko úbohé...že na výzore vôbec nezáleží...tak podľa mňa klamete a nie ste úprimní. Na výzore záleží! Pretože ja si vonkoncom neviem predstaviť situáciu že by som mala žiť s niekým kto by ma ako muž ani trochu nepriťahoval a nepáčil by sa mi jeho výzor,hoci by sa iným ženám mohol zdať pekný...prečo hneď musíte nadávať na každého kto chce dbať o svoj výzor alebo výzor partnera,žena je dokonca povinná sa páčiť ssvojmu mužovi...priateľovi.Tak to bolo oddávna.

odpovedam

tiez mam vysku 157 cm a keby som mala az 52 kg, bola by som stastna. Zial, som chuda ako prutik. Naco chces menit vahu svojej priatelky ked sam so svojou nie si spokojny? Mas ju vobec rad, ze ju chces tyrat, hoci ma normalnu hmotnost? Ked schudne, akurat jej to rozhodi zdravie a cyklus. Radsej bud rad, ze to ma v hlave v poriadku. Nech sportuje, ale nie s cielom chudnutia... sorry, ale keby mne toto spravil moj chlap, v momente sa s nim rozidem.

levanderka

vsetko by bolo uzasne kebyze ta baba ma nejaku nadvahu. to by som uvitala, chalan sa stara o zdravie svojej priatelky, nechce aby mala zly tuk, nejake sdrcove choroby atd.

ale toto mi pride ako nejaky rozmar.karina ano ma byt komunikacia,clovek ma byt otvoreny ten moj mi povie vsetko, nedava si absolutne servitku pred usta a zvykla som si :) ale kebyze som chuda a aj tak by mi to povedal priatel, kopla by som ho do zadku.kebyze mam napr.10 kil nadvahu a ziadnu kondicku dobre, vezmem to uplne vpohode a spolocne by mi pomohol chudnut, ale takto ked ta baba ma 52 kil ci cokolko mi to pride pritiahnute za vlasy a fakt ako nejaky rozmar a manipulacia alebo co.
ak by sa ta baba citila tucna tak sama zhodi, ked pred tym uz zhodila nejake kila a zrejme ked dalej nechudne je so sebou pspokojna ...
kazdy clovek ma svoj nazor, je tuviac negativnych ako pozitivnych ale konkretne tento priklad co tu pise liko mi velmi logicky nepride.

Karina

skutocne nerozumiem niektorym prispievatelkam, ktore sa okamzite zhacili sposobom "keby to mne povedal moj priatel tak ho kopnem do zadku" a pod. ... v zdravom vztahu ma fungovat komunikacia, pokial jednemu z partnerov nieco na tom druhom prekaza, tak to maju prediskutovat a pokusit sa to napravit - ci su to fyzicke alebo psychicke vlastnosti... na druhej strane ale suhlasim, ze pokial nema nejako extra vela kil na sebe, tak by si to mal formulovat trosicku inac - mozno jej navrhni zmenu stravovania a pridaj sa k nej.. pises, ze sportujete takze 4 kila pojdu dolu sice postupne ale hravo a lahko...

ja som napriklad otvorene povedala priatelovi, ze by nezaskodilo, keby trosku nabral svalovej hmoty... on to (prekvapivo) uvital a zacal chodit do posilovne a cuduj sa svete - nastala zmena... a nie, nemam pocit, ze by som bola povrchna... ale aj napriek emocionalnej a psychickej zhode by mala fungovat aj fyzicka harmonia... tot moj nazor