Ahoj,poradi mi niekto ako sa da normalne pribrat? Dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrat?
Ahojte aj ja mám taký problém meriam 144cm a vážim 33kg. a o týždeň ideme na plavecký zo školi a nechcem tam vyzerať tak vychudnuto ako mám pribrať?? už aj trošku cvičím...len nemám čo zdvíhať..:D:D doma nemáme činky...
ahojte...prosim porate mi ako mam pribrat...
Skus posilnovat..Makaj, vela jedz, hlavne bielkoviny..Ja som za tri roky nabral viac nez 35 kg takmer cistej svalovej hmoty ;) Je to najlepsi liek
skus si kupit B-komplex,niekto po nom ,ze vraj pribera.../kupis to v lekarni/
MENDY: staci zajst ku koznemu lekarovi a mas po probleme .. skus dokt. MUDr. Libusu Komarkovu je to odbornicka a mne velmi pomohla je z Piestan (Kukucinova ulica) ..
ak si niekto mysli ze staci len zrat a nehybat sa tak to je stasne velky omyl. protoze ked sa clovek nehybe, nic nespaali, tym padom si nic zo stravy nezobere max si dosere creva.lebo creva sa hybu ked sa clovek hybe. takze ked budes iba lezat tak si akurat tak zatoxikujes telo. priberaju akurat tak americania co zeru kraviny z MC donaldu
zacni cvicit, ked naberies svaly, budes vacsi :-) a nechod do tuku je to somarina, jec vela, casto a "spravne jedla" drzim palce
ahojte, ja tak isto nemozem pribrat. sice mame v rodine k tomu dispoziiciu, moja mama je aj po 50 chuda.ale moji 2 bratia boli tak isto chudi ale oni pribrali. základom bude zrejme cvicenie, pretoze vtedy sa svaly zvacsuju a telo si zacne zo stravy viac bat a kuladat do tych partii ktore sa posiluju.zatial skusam rotoped aby som pribrala na stehna. kazdy mi radi jest kvasnice, vela vitaminu B.mam 23 rokov a 57 kil, nad 60 sa nemozem dostat nech robim co robim. niekedy doslova zerem jak drevorubac a nic