Ako pribrat?

simuska

2345:ja mam presne taky isty problem,ale doslova,tiez neviem ako mam pribrt aspon trochu na ruky..ked aj trochu priberiem vsetko mi ide na brucho,napr.aj ked sa tak lepsie najem tak mi hned sa mi brucho trocha nafukne...

AYO

V prvom rade musis mat silnu volu a mysliet len nato ze ty to dokazes,kolko je na svete kulturistou?hmm..Velmi vela..Takze ty tiez nebudes vynimka,Treba 3-zasadne podstatne veci,Kvalitny trening-pestra strava-odpocinok...Pokial si Typ Ektomorf-tak sa nemusis bat jest,V tvojej strave by nemali chybat,Proteinove zlozky-Vajicka-maso-mliecne vyrobky-syry-tvarohatd..Sacharidove zlozky-Ryza-zemiaky-celozrny chleba-ovsene vlocky-cestoviny...Tuky-ryby-ryby-ryby-rybaci olej-taktiez-orechy-stukoviny-pitny rezim-a dostatok odpocinku na regeneraciu-suplementove doplnky-gainer-srvatka-aminokyseliny-glutamin-kreatin-vitaminy a mineraly.. a hlavne pozitivne myslenie-a este hlavnejsie-nefajcit-a nepit alkohol...s pozdravom ayo..nech sa ti dari...snad som aspon trochu pomohol..

nenaaa

ahojte... prosim vas vedel by mi niekto poradit ako mam pribrat?? mam 14 rokov - 156cm a 35kg.... som strasne chuda a neviem ako mam pribrat...nieze by som nejedla, ja jem a to poriadne vela a pritom nechodim na zaidny sport len na tanec a obcas cez leto zabludim na kurt zahrat tenis... ale inak som leniva fajnovka :D.... existuju nejake lieky na priberanie alebo nieco??? prosim vas poradte mi uz niekto.... piste mi odpovede na moj mail.... (nenaaa@zoznam.sk) . dakujem :)

anonymuss

podla mna mate seci pasomnice , lebo ja ties zerem za 3 nic... preto som o tej pasomnici presvedceny aj u seba ... len nemam cas sa ist vysetrit

andrej cibrín

Zdravím Vás !! ...mám 16 rokou 180cm a niečo cez 60 kíl potrebujem pribrať pretože mám tuky strašne chudý skúšal som už pangamín jem vela velmo ale nedá sa mi pribrať mám vela pohybu aj som cvčil svaly mám ale chýbajú mi kilá chcel by som pribrať aspoň 15kg pomohol by mi niekto?dakujem

annym

plsky mozete mi poradit jakos pribrat??dikki..neeeco asi omne co??mno taQ meriaam 165cm vazim 44kg a som stlasne chuducQUa a maam malyy fejsiik..pomozete mi??

aknomis

Ahojte, aj ja by som chcela pribrat, pri vyske 178cm vazim len okolo 50-51 kil:( nepaci sa mi, ze mam velmi chude paze, ziadne prsia, trcia mi rebra a medzi stehnami mam "dieru":( chcela by som zdravo pribrat a mat peknu zenskejsiu postavu.. aj cvicievam, behavam a posilujem kusok, myslite, ze ak zvysim len jedlo, ze budem jest ovela viac a castejsie, ze priberiem tak pekne?:) Myslim tym, nie sadlo, ale svaly a kusok tuku.. hm??

2345

prosim vas kto mi moze poradit ako mam schudnit na brucha ako mam pribrat na ruky????mam vela tuku na bruchu a ruky mam chude.