Ako pribrat?

ciga

alibabaaaa....vsak mas 15!!!este rasties-sa necuduj...a budes az do osemnastich...moj manzel ma 30rokov a pred pol rokom 65kil...a priberat urcite nechce...skor naopak.
a myslim si, ze svaly nic nevyriesia...iba sa budes trapit, ze cvicis, a ani oni sa ti nerobia...

gadgetka

Pangamin je dobry ... vlastne pivne kvasinky (ved z coho maju chlapi pekne bruska, ze?) ...a zabera, len ho treba jest pravidelne ...

Alibaba ...ako chalanovi ti radim posilku ... ty potrebujes vybudovat svalstvo ...

alibaba1112

ja by som rad pribral mam 15 rokou a 62 kg a stale som chudy jem velmy velke a nadmerne porcie a stale nepriberam a newiem preco tak ked môzte niekto tak pomôzte napiste mi na email

kejtynka

Ahojte vsetci co chcete pribrat,...mam pre Vas skvelu radu,..po ktorej som pribrala 8kg,..a to v priebehu ani nie 2 mesiacov,..kupila som si v lekarni Pangamin,...ide len o to, ze ho treba brat pravidelne,..rano,..hned ked vstanete 4tbl., ale az po jedle,..na obed a veceru to iste,...a po nom este jogurt,..treba len dobre roztiahnut zaludky,..jedla som ako kon, bola som stale hladna,..len to vsetko treba riesit poctivo,..mam to zazite na vlastnej skusenosti,..takze makajte,..

gadgetka

Rene ... je fajn, ze cvicis, to pomoze, dolezite je, co jes ... potrebuje vela bielkovin, zeleniny, a plnohodnotnych karbohydratov - celozrne pecivo, zemiaky, ryza, cestoviny ... a hlavne nechaj tomu cas, si este mlady, telo sa ti formuje... neda sa pribrat za tyzden ... mne sa podarilo za 5 rokov pribrat 6 kil - no hej, som zena, u muzov by to mohlo ist rychlejsie ... a este vela urobi genetika... drzim prsty ...:-)

rene

čawte mám 15 asiq 165 cm.... aktívne cvičím na tlaky dám bezproblémou 60Kg žerem jak blázon furt a vážim ledva 58 pls potrebujem aspon 70 ako priberem čo najrýchlejšie...

yo3hi

jedine jest vela a to 5 krat do dna. A hlavne pit vodu. Vyhybat sa perlivkam. normalnu cistu vodu z nizkym obsahom NO2 cca 0,01 mg/l , Zbytocne nejest vodnate polievky ale huste!!! hlavne maso, zeleninu, ovocie, skuste aj vlocky s mliekom a bananom, alebo piskoty. A hlavne nezabudat cvicit!!!!

baron

mam taky priblizny problem...viac ako 180 a okolo 65 kg (ektomorf): zeriem jak za celu triedu ... rano poriadne ranajky ... desiata 5-6rozkov + liter mlieka ( polo alebo plnotucne)... obed komplet+ dupla ak sa podari :D a ked pridem domov este sa dosytim...o veceri racej pomlcim :)) + 2.vecera tak mi povedzte kde je ta spravodlivost? iny by ma najradsej zniesol zo sveta ze mozem zjest setko a nic... pocul som cosik o gaineroch a proteioch ale niesom si isty ci sa mi to emoze odrazit na inych organoch (pecen, oblicky...) a ci to pomaha...najma nam sportovcom

lenkavalkyova:(

ahojte.. prosím mohol by mi niekto poradiť ako mam pribrať? síce toho zjem veľa ale keďže chodím tancovať všetko to zhodím..prosím poradte mi.. jeden čas som jedla pangamin ale ani ten nepomohol..neviem čo mam robiť :( som strašne chuda