Ako pribrat?

natalka123

ahojte vsetci...ja uz som v koncoch s nervami...aj mne vsetci hovoria aka som chuda, preco nejem, ale im nijako nevysvetlim ze zato nemozem ze zerem vsetko co pride a vela...mam 17 vysku 175cm a vazim ubohych 56Kg tak mi daco hovorte

dot

Ja som v poslednych dnoch pribrala 3 kg. furt sa napchavam sladkostami, kolacmi, zmrzlinou, orechami... neni to zdrave, ale pribratie zarucene :)

usiko

keby ste jedli orechy? Natural samozrejme, bez soli a oprazenia - kesu, para, vlasske, lieskove, arasidy......su uzasne, ja by som ich jedla na kila......ale to by som pribrala....neskutocne....

petulika

ahoj nicoll.. no máš len 13rokov, tak si z toho nič nerob..ja som tiež vyzerala ako kostra,ale keď som dostala potom menštruáciu, telo sa mi začalo pekne zaoblovať na ženské tvary:) a ty máš menšturáciu? ak nie,tak to sa netráp

galilea

ahoj nicol ,,no mas len 13 neboj sa telo sa ti zacina menit a priberies urcite ,,,ja som pribrala ale niesom ako by som chcela byt tie nohy mam stale tenke no co uz ,, a stym ze ti tecu slzy ked ti hovoria ze si anorekticka neber to vazne ja to poznam ja som si tiez vytrpela svoje a aj trpim ked mi hovoria ze som ako spajdla ale si hovorim radsej ako spajdla ako byt tlsta ako svinka

nicoll

Ahoj,mam 13 rokov 43 kg a moja vyska je 167 cm je to normalne???Pretože všetci mi hovoria že som chudá ako palička a som citliva na to ked mi niekto povie ze som anorekticka to mi az slzy vytecu....Ja sa totiz snazim pribrat pcham do seba vsetko co sa da ale nejako sa mi nedarii:( Tierz sa hanbim nosit kratase a sukne lebo mam nohy ako paličky:( Neviete mi nahodou niekto poradit ako by som mohla pribrat,pls:((

galilea

co sa tu stresujete ved polovica co sem napisala ma len 15 16 rokou deti vy este len rastiete si to uvedomnte ,,ale to je jedno ja tiez chcem pribrat ale akosi hmm sa neda ide aj o metabolizmus niekto stravi aj klince za 5 minut a niekto nie ja som ten pripad co stravi aj zelezo a nepriberem nic no snazim hanbim sa nosit sukne a kratasy lebo mam nozicky ako spajdlicky prsote idu mi na nervy vsetci ty co zabrdaju ze co nejem ze som ako somalcan atd atd ,,ja viem ze trpezlivost ruze prinasa teraz cvicim a napchavam sa ako sa len da ...

majkaM

aohjte...ja mam tiez tento problem...ale uz pomalicky priberam...pomohlo mi ze som zo svojho zivota odstavila ludi kt. mi zbytocne stazovali zivot ...nechcem to tu rozoberat iba chcem zdoraznit ze chudnutie prip. nepriberanie ma casto za nasledok psychika ...:o)