Ahoj,poradi mi niekto ako sa da normalne pribrat? Dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrat?
to iste ako simona
s tym rozdielom ze ja pribrat netuzim a verim tomu ze keby som chcela tak nemam problem
staci sa nehybat a cely den sa prejedat
Ja mam tiez problemy s pribratim.
1. Som chuda odmalicka, od malicka som mala problem pribrat.
2. Bola som aj lekarov kvoli tomu, ale nic nezistili.
3. Stravujem sa v style viac mensich porcii za den, velke porcie nemam rada. Nikdy som nemala viac kg.
4. Asi polovica mojich pribuznych su chudi.
5. Dietu som nikdy v zivote neskusala.
Podla tychto 5 znakov, asi nie je sanca, aby som pribrala?
AHOJTE BABY
vsetky co trpite tym ze nedokazete pribrat mi odpovedzte na nasledovne otazky,skusim pomoct:
1.si chuda od malicka?od malicka si mala problem s pribratim?;alebo si iste obdobie schudla ,a nevies to vratit spat.
2.bola si na navsteve stitnej zlazy a na gastre?ak ano mas s tym nejake problemy?ak ano,co ti lekar povedal,ako mohli vzniknut?
3.ako dlho nevies pribrat,a ako sa stravujes?a ako si sa stravovala ked si mala viac kg?
4.mas v rodine niekoho chudeho?
5.skusala si niekedy dietu?
Tak si vyberajte zdrave a vyzivne jedla, napr. bebe keksiky, teraz su aj take celozrnne a urobte si k nim bio-puding. Podla mna by stacilo aby ste si dobre roztiahli zaludky, viac potom spapate. AJ SLADOVA KUKURIVA JE DOBRA, STRUKOVINY, VLASSKE ORECHY, ´KESU..
na pribratie su dobre arasidy,alebo kesu orechy...
ja priberám aj ked nechcem:((( od augusta som pribrala 9kg:(( a nie a nie to zastaviť:(((( mala som ppp,a mám spomalený metabolizmus:((((
Ja vam poveiem takto ze chcem pribrat ale ked jem sladkosti tak sa mi vyhodi na tvari akne a vyrazky a ak nejem sladkosti tak som chuda tak teraz si vyberte PLET alebo POSTAVA.
fertucha, nemusia čakať do prechodu,niektoré ženské už po pôrode nabraté kilá ťažko zhadzuju