Ahoj,poradi mi niekto ako sa da normalne pribrat? Dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrat?
fera,
ti ludia maju pravdu..lebo je rozdiel obalovat sa tukom a naberat svalstvo. Cvicenie je zdrave,rozprudi obeh,zaplavuje telo endorfinmi,zlepsuje naladicku,zvysuje sebavedomie a clovek sa celkovo citi oooovela lepsie:)Navyse,priberana hmota sa rozlozi rovnomerne,telo je krasne,pevne a nie mlandrava huspenina..cvicit treba tak ci tak,ale zamerat sa specialne na cviky,ktore sposobia naberanie svalstva-anaerobne.Obcas nie je ale na skodu sem-tam aj aerobne cvicenie,pri ktorom sa clovek riadne zapoti:) a papat papat zdrave veci,jest min. hodinu pred cvicenim zlozite cukry,po cviceni kvalitne bielkoviny alebo aj jednoduche cukry...
vela stastia:)
fakt ma stvu ludia ktory pisu ze treba cvicit!!!!!!!ten kto ma fakt problem pribrat z cvicenia nepriberu..tak zbytocne tu kazdy druhy vypisuje aby sa cvicilo!!s toho len schudnu, ano budu mat kusok svalstva MOZNO ale nepriberie sa
treba hlavne cvicit teda sportovat
tym padom sa nabrata vaha rozlozi rovnomerne a ja by som zvolil posilovanie telo to na budi na naberanie hmoty samozrejme to takto funguje u ludi ktory nikdy nesportovali
podla mna to treba skusit a som vrcholovy sportovec takze viem o com rozpravam
Baby, ak mate problem pribrat, a mate moznost brat antikoncepcne tabletky, tak chodte ku gynekologovi nech vam nejake predpise. ked som mala 15, mala som 174 cm a 46 kg, vyzerala som strasne, ako chodiaca kostra. Vtedy som zacala brat antikoncepciu a pribrala som 8 kil.. Konecne vyzeram k svetu:D ale samozrejme, nie na kazdeho posobia tabletky rovnako, treba sa poradit s gynekologom, on by mal vedet doporucit spravne tabletky.
sarlota ty chces pribrat? mas uplne v poho vahu tak preco to riesis? aj ja by som scela taku
a k tomu mc donaldu neni to dobry napad jest to ako ranajky obed a veceru uz som to skusala
ze ranajky obed vecera mc donald no to by som radsej jedol suchy chleba ako americke sracky zrat a podporovat ty kktov
sarlota: Na tvoju otazku je odpoved v kuchyny.
prosim vas poradte mi ako pribrat mam 168 vysku a vazim 46 kg
simuska: ja mám tiež strašne chudé ruky... zvyšok ma až tak netrápi ..napr. nohy nie su až také chudé ale tie ruky sú strašné... mám 16 okolo 160cm a iba 34 kg :O ved to nie je normálne... velmi nešportujem...jem aj zdravo, aj nezdravo. Kludne jem skoro každý večer slaninku a vobec nepriberám... ako mám pribrať? za chvílu pojdem na strednú a nechcem tam byť taká tenučká... HELP
zakupit si B vitamin...komplex tychto vytaminov