Ako pribrat?

pusate

shine ale z B-čiek sa nepriberá, ja som pri diéte tiež brala B1-thiamín a chudla som,to iba zlepšuje trávenie a dokonca aj tvorbu energie...

Shine

Ahojte,
ja mam rovnaky "problem", vlastne uz to ani nepovazujem za problem. Mam 20rokov, 172cm, a vahu 47-48.. Bola som uz na roznych vysetreniach (gastroenterologickych) a lekar mi povedal ze som uplne zdrava, dokonca mi pichali vselijake injekcie na priberanie, dlhodobo som uzívala B-čka a nic.Takze som sa s tym vlastne zmierila, ze som taka chudá, jedine co mi vadi, ze si z toho obcas moje okolie robi srandu. Ale viem ze za par rokov sa im budem smiat ja, a s usmevom sa ich budem pytat, ci trosku nepribrali:-)

Shine

Ahojte,
ja mam rovnaky "problem", vlastne uz to ani nepovazujem za problem. Mam 20rokov, 172cm, a vahu 47-48.. Bola som uz na roznych vysetreniach (gastroenterologickych) a lekar mi povedal ze som uplne zdrava, dokonca mi pichali vselijake injekcie na priberanie, dlhodobo som uzívala B-čka a nic.Takze som sa s tym vlastne zmierila, ze som taka chudá, jedine co mi vadi, ze si z toho obcas moje okolie robi srandu. Ale viem ze za par rokov sa im budem smiat ja, a s usmevom sa ich budem pytat, ci trosku nepribrali:-)

miro.83

Hadzte vsetko mozne do seba viem, ze to je boj z jedlom. Inak pocas napchavania posilovanie neuskodi to ja len tak pre info aby ste tu po par dnoch nepisali ze potrebujete schudnut.

denisa

dobry den ..mam 14 rokov a pri svojej vyske 164 vazim 49 kg...ale nezalezi vsak na tom niekto ma aj tazsie kosti ale som chuda a neviem proste pribrat co masm robit:D poradte mi prosim:D dovidenia

vinco

caute volam sa fero a mam 13 o dva tyzdne budem mat 14rokov.Vazim 55KG hram futbal futbal hram asi kazdy druhi den a chcel bi som pribrat 5kg.Prosim poradte mi