Ako pribrat?

petullla

janushka ,všetko ti vysvetlím ako na to ,ako priberieš. ozvi sa na e-mail.. nechcem to tu vše preberať, najprv.musím vedieť kolko máš rokov a ako si sa do teraz stravovala. je pravda aj to že väčšinou stačí prijať viac kalorií ako vydáme, ale niekedy ani to nezaberá a to je znova len v metabolizme a k tomu treba uspôsobiť stravu, no a tebe bude treba naštelovať metabolizmus tak ,že ho trošku spomalíme. a inak len pre info. stále je lepšie ,mať rýchlejší metabolizmus ako pomalý-je to zdravšie,lebo sa telo zbavuje rýchlo toxických látok,lenže niekedy je u výnimiek až moc prehnane rýchly, a to tiež kôly niečomu,čo sa musí najprv zistiť.

anuliqq

cawte mno ........ja mam tiez assi taky problem ako vy tu pisete mno tak meriam 173cm a vazim 53kg sa cem opitat ze ci je to normalnee tolko vazit ......... a cem poradit akooo pribratt lebo ja so uz beznadejna v tom smeree

wejaaa

nevie niekto či dostať vytamín E v podobe tabletiek v lekarni a kolko stojo približne? a či to vobec je pravda že sa z neho priberá???

max.gluteus

pusate: Nemas jej co zavidiet tak isto ako je obezita je aj podvyzivenost skodliva.
janushka: A preco by ti nemohlo nic pomoct co byvas v koncentracnom tabore?

janushka

CAWTE....nebudem vas ziadat aby ste mi poradili ako pribrat lebo mne us nic nepomoze ani svetena voda....mam 167cm a 43kil....som jaq scamba..uplne sucha...nevem co mam robit...ty ktori maju normalnu vahu by chceli byt take ako ja ale nevedia co je to...ist v plavkach na kupalisko a hanbit sa zato ze plavky na vas len vysia a vsade strcia kosti...strasne by som chcela pribrat jem dost ale nepomaha...kazdy pise ze treba cvicit ale to je blud .Mozno ze s toho budem mat kusa svalstva ale schudnem este menej....ja nechcem pribrat na vahe mne je to jedno mozem mat aj 10kil ale ja chcem vyzerat normalne...je mi jedno kolko vazim ale neje mi jedno ako vyzeram...chcem si konecne obliect suknu do skoly a tricka na ramienka a... boze co mam robit???nic nepomaha....ja sa zblaznim!.. :(

wejaaa

profi: podla teba to je také ľahké?
vieš, tiež to nie je len tak že : jedz.
ja viem treba jesť, a dosť vela ale určite to nie je take lahke ako si mysliš.

Niektorí ludia (napr. aj ja:O) majú proste rýchli metabolizmus a tí môžu jesť kolko chcú a čo chcú proste nepriberú za taký čas ako ostatný.

Ja by som brutalne chcela pribrať aspon 5-6kg takže od dneska idem jesť denne aspon 7x a trochu cvičiť dufam že to pomože :)

profi

chces pribrat??zer!nepriberas?zer este viac!stale nic?tak asi stale malo zeries :D..jednoduche ako facka..priberiete jedine vtedy,ked telo prijme viac kalori ako dokaze spalit..odklepnute,ukoncene.dovi