Ako pribrat?

Cored

Pite vela vody, aspom 5 litrov denne
a kazdy vecer 6-7 surovych vajec.

kazdy den 3 x 4 tabletky B-komplexu
optimizmus a mate to v suchu .

majoo

Caute ludia...neporadi mi niekto ako mam uz konecne pribrat.snazim sa jest casto aj som cvicil a stale nic...muz 25r.,174cm,62kg.Vopred Vam DAKUJEM!!!

Nunuuu

17 rokov, 180 cm, 57kg : (
Zdalo sa mi, ze som tucna. Snazila som sa chudnut, pocas 5 mesiacov som schudla z 62 na 57. Stratila som krivky a vidno mi kosti o_o vsade, hlavne na hrudi
Bola som sprosta a nechala som sa ovplyvnit vidinou dokonalosti (vid zretusovane fotky.. a ak nie zretusovane, tak tie baby maju skvelu geneticku predispoziciu, ktoru ja NIKDY mat nebudem)
A teraz som v keli.
Skvele.
Chcela som schudnut z brucha, ale to sa mi asi jednoducho nikdy nepodari, lebo som schudla odvsadial len odtial nie.
Zmenila som zivotospravu a teraz nemam chut na vsetky tie nezdrave veci typu sladkosti a ani nevladzem tolko jest.
Mna asi porazi.
Baby, ak sa niektora snazite schudnut, dobre si rozmyslite, ci je to fakt dobry napad, je DOST mozne, ze nie.
Ja som bola presvedcena o tom, ze schudnut potrebujem a aha ako som dopadla.
Chalanom sa chude baby nepacia, to len baby su take blbe.
A to mi doslo az teraz.
Nechudnite X /

winnetou

ze antikoncepcia! to si mohla rovno napisat, ze zacnite so steroidmi, dobre sa z toho pribera a pekne to vyzera! taketo rady nemozu pochadzat od zdraveho cloveka. dopovat sa tabletkami.

RADA PRE VSETKYCH: pocitajte si denny prijem kalori a bielkovin nasledovne:
1. Prijmite denne 3 100kcal(14 000 kJ)
2. Prijmite denne 1,5g bielkovin na kg telesnej hmotnosti

Bielkoviny: mlieko, mliecne vyrobky(syry apod.), maso,
Dajte vediet po mesiaci, aky prirastok ste zaznamenali, bude to dobry priklad pre ostatnych, nie take *****iny od ******ej slecny z vidieka

chuck norris

.....antikoncepcia su hormonalne tabletky ty krava...vobec to neni zdrave priberanie...ty mas teda napady...jaaaj..mam spoluziacku a z antikoncepcie pribrala asi 2O kil...a to bol teda ´´gynekolog´´...vobec to neni zdrave priberanie...

sade8

zjest kazdy vecer hrst orieskov, ale nie arasidy, napr. vlasske alebo lieskove.....to som pocula je to tzv. zdrave priberanie.

zqabivkaka

ja som vysoka 170 cm a mam vahu pod 50..ako som porodila tak vaha ide somnou dole..neviem preco..a jem ako zralok furt mam nieco v ustach a neviem ako mam pribrat a skusla som vsetko ...poradte mi

doubledog

bol som dost chudy a malo som jedol, nebol som velky jedak

trosku ma to hnevalo

chcel som s tym nieco robit, nastudoval som si teoriu na nete a zacal som cvicit v posilke a spravne jest

pribral som, hlavne svaly

a som spokojny
a nebolo to ani take tazke, cvicenie je prijemne, prinasa vela vyhod

zeny to maju ale asi tazsie, nevedia sa tak vrhnut do veci ako muzi, a maju casto aj dost pokriveny postoj k jedlu

petullla

wejaaa ,ak chceš pribrať ozvi sa ,poriešime to, ten vit.E zatiaľ nekupuj, od samotného nepriberieš, ked chceš pribrať zdravo, telo vyžaduje komplex prvkov a nie len jeden a pritom ten čo si sama nareguluješ ti vôbec nemusí chýbať, a ked už tak vždy by sa mala brať kombinácia vit E+ zinok+ selen+ vit C+ q10, a niekedy aj vit A.