Ako pribrat?

donča

priberanie nieje len otom ze co zjeme ale berte ohlad aj nato ze to mozete mat v genoch ked rodicia su chudy surodenci tak neocakavajte ze vy budete vynimka..co by dal niekto zato zeby mohol jest kolko chcel a nepribral?.je to rychle spalovanie tukov..ja chcem tiez pribrat a newerim tomu ze priberiem..mam16r.167cm..a47kil a uz dost dlho stojim na tej istej vahe..podarilo sa mi ze som mala49ale zmeny na tele nic jak keby som mala tych47

Skarface

taktiež skúste fórum na stránke sportujeme.sk, je tam x tréninogvých logov na pribratie a špeciálne jedálničky.

ja a ja :)

suhlasim s Skarface
ak ste lenivy tak zmenou stravy sa vam nikdy nepodari dosiahnut neaky normalny vysledok.. ci uz chcete schudnut alebo pribrat musite zacat sportovat .. takze sa okamzite postavte od pc a bleskovo do najblizsej posilky .:)aa jest jest a jest aaale hlavne spravne takze skuste aj pozriet aj chudnite-ako.sk je tam recept aj na priberanie ( a dufam ze som tustranku napisal spravne :)))

max.gluteus

Zatial som poradil 4-rom ludom a kazdy pribral a to hovorili, ze nemozu pribrat. Dokonca jeden super clovek (malo takych chodi po svete) co ma problem s travenim a cakajuci na transplantaciu dokazal pribrat co mu aj trocha pomaha v tom akom stave sa nachadza. Ale kazdy znich sa dal na posilovanie upravili stravu a vecia cast s toho im isla do svalov. Nikdo neni vynimka a pribrat dokaze kazdy len musite mat odhodlanie ako dotycny, ktoreho som spomenul. Hlavne studujte stranky o posilovani a o strave a bude po problemoch a uz nikdy si nebudete potrebovat do seba nechavat pichat napriklad B12.

Skarface

Tému ako pribrať už sledujem dlhšiu dobu a mne proste nejde do hlavy ako dlho sa chcete ojebávať tými tabletkami,prežeraním sa a ako tu jeden expert napísal dokonca surovými vajciami :)Jediný sposob ako pribrať, schudnúť, jednoducho telo dostať do takej formy akú chcete je len šport a v dnešnej dobe všade dostupná posilka.Kým v sebe nenájdete tú odvahu niečo pre to pribratie aj fakt spraviť možete tu na fóre stráviť celý život.Keby ste fakt chceli tak už máte svoju vysnenú postavu dávno, akurát ste strašne leniví, alebo sa bojíte ani neviem čoho, aspoň mne to tak príde.Je to len moj názor nikomu ho nevnucujem, ale raz vám to niekto napísať musel.PS: Cored síce napísal mračna kokotín, ale aspoň s tou vodou má pravdu, ak prijmete denne aspoň 5-6 litrov tekutín tak sa vám roztiahne žalúdok a viac sa vám do neho zmestí.

Cored

Viem co sa da chytit. To iste co z vody , to iste co z mesa , to iste co z mlieka to iste co zo vzduchu to iste co ....atd.

Fakt ked sa chces riadit tym co mozes chytit , tak nechci pribrat.

Ani nevies co vsetko zjes a moze to byt nainfikovane necim.

Hankaa

Koniec problému priberania. Pozri si moju www.bunkovavyziva.sk a ozvi sa. Vediem školu zdravia kde sa naučíš udržať si váhu úpravou stravy a vyčistením tela od kyselín. Hlavne tráviaci systém. Strava musí byť bohatá na komplexné potraviny s vysokým obsahom kvalitného živého, tepelne neupravovaného, rastlinného a živočíšneho proteínu v správnom pomere a kvalite. Ten tvorí základ svalových buniek. Bez bielkoviny sa nedá pribrať ani schudnúť.Ing Hanka Orgovánová