Ako pribrat?

khenan

mam 14 r. vyska 174a vaha 60 to jemalo lebo mam dost tazke kosti.-.. na pohlad vyzeram ako narkoman ... moja rodina si mylsi ze berem drogy... ako mam pribrat aspon 20 kilo?

Vaily

Ako pribrat? Jednoduche...
Jest nepravidelne a narazovo. Cize vynechat ranajky, desiatu a potom na obed si dat velku porciu, skratka prejest sa. Jedavat aspon jednu celu cokoladu za den (najlepsie bielu). Ak vam robi problem cokolada, ze je toho vela, tak si dajte aspon tri musli tycinky za den. Nejedavat zeleninu. A snazit sa jest vela veci s vysokym glykemickym indexom (tu je tabulka www.reduktip.sk ). Nepraktikovat sport kde vasa tepova frekvencia presahuje 144 uderov za minutu. Najest sa tesne pred spanim. Vdaka tomu teraz konecne nevyzeram ako kost a koza :)

Henus

Ahoojte...Jha máám taký istý problém aký máte vy :( strašne by som chcela pribrat ....skúšala som šeličo už ae nepomáha mi nič..boal som už aj u doktorky na všeliaké testy....ae všetko mám w poriadku.....necháápem :( prečo som chuda stále....a nedari sa mi pribrat....Prosíím odpíste mi ako by som mohla pribrattt....a baby čo máte rovnaký prblém ako ja tak prosim píšte na moôj email :) rada by som sa porozprááwala s milou babou ktorá ma taký istý prblém ako JA :(

Skarface

donča: keď tomu neveríš, tak vobec nechápem načo sem lezieš, keď to je téma ako pribrať, nie ako sa utápať v depkách.A vyhovárať sa na gény a metabolizmus je ta najľahśia cesta, ktorú sisi vybrala sama a zrejme si s ňou spokojná.