Ahoj,poradi mi niekto ako sa da normalne pribrat? Dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrat?
weiuska
chod k lekarovi
weiush_ka: viac čítaj fórum, v podobnej téme som už písal, že v takom prípade treba ísť za doktorom a nechať si predpísať B12, nutridrinky a pod.Pivné kvasinky sú na tebe, ak veríš tomu, že z nich priberieš tak to skús.A musím zopakovať vetu, ktorú som tu písal asi 20 krát, PI VEĽA VODY!5-6 litrov denne, roztiahne sa ti žalúdok, logicky sa tam toho viac zmestí a zaraď do jedálnička raňajky(15 min. po zobudení), skús zjesť aspoň jogurt, cereálie s mliekom, alebo podobne, v tvojom prípade je to to najdoležitejšie jedlo dňa!Veľa šťastia.
Ahojte... ja mám 16 rokov, meriam okolo 160-162 cm a vážim len úbohých 34 kg... vyzerám hrozne...všade samé kosti... vyzerám ako 12 ročné dievča žiadne známky toho, že pomaly dospievam ... Velmi by som chcela pribrať, aby som mala aspoň 40-45 kg... na vyšetrení so štítnou žľazou som nebola ale myslím, že pribrať sa mi nedá kvôli tômu, že mám rýchli metabolizmus...aj moja sestra je chudá a to má 20 rokov... ak by ste mali nejaké rady ako pribrať budem rada, alebo nejaké vitamínové doplnky ako B12 alebo tie pivné kvasnice či to vlastne pomáha... vopred ďakujem o_O
tomiiik: Vecsi pohyb rovnake stravovacie navyky rovna sa chudnes este viacej. Ak chces vyzerat nabuchane tak zacni posilovat prestan chlastat, fajcit, robit aerobne aktivity (beh, fotbal, balet) zacni poriadne jest a hlavne regeneruj pocas spanku aspon 8 hodin (to znamena musis spat 8 hodin). Snaz sa obmedzit tvoj pohyb jak len to ide a vsetku energiu si nehavaj iba na posilovanie.
caute :)..potreboval by som radu ako pribrat...mam 18 rokov vysku 186 a vahu okolo cca 62kg co je podpriemerkedze moji rovesnici s takou vyskou maju min. 75kg.Nwm co mam robit aby sa to zmnilo,nechcem tak vyrerat ako vyzeram a chcem to zmenit no nejde to neak..mozno to bude tym ze skoro vobec nemam fyzicky pohyb(posilovanie atd..)...dakujem za rady
kontakt icq:332 684 306
Pokec:Green_Vision
dakujem:P
PepkoNR: s činkami doma nenaberieš a doplnky výźívy sú ti bez poriadného tréningu/stravy naprd.S tými činkami jedine schudneš, normálne choď do posilky a dookola cvič základné objemové cviky tj. benchpress, mŕtvy ťah, drepy a stále dookola, ak budeš mať stravu OK(pozri sportujeme.sk a tam fórum) tak behom dvoch-troch mesiacov naberieś minimálne na svoju povodnú váhu.Ak nie vrátim ti investované peniaze :) Držím palec!
Uz som si tabletky peritol prestudovala :)
miska4 co su to za tabletky tie peritol? je mozne ich kombinovat aj s inymi liekmi,napr.B12?
a kolko stoja? dik
pepko nr
urcite neplanovane chudnutie treba riesit s lekarom,a je predsa slobodna volba
moze to byt hocijaka metabolicka porucha,aj cukrovka napr.
caute ja som do 20r mala vahu pri vyške 162cm 45kg,,,bola som az z toho zufala aka som chuda,prsia ziadne,,,,
žačala som brat Peritol-tablekty je to super ja mam taku chut do jedla a behom mesiaca som pribrala 5kg teraz si vahu udrzujem a peritol uz nepotrebujem ide to samo... tak to skuste