Ako pribrat?

komik

Aj ja by vas poprosil o radu ja uz mam tiez vsetko vyskusane a chcel by som pribrat aj tie B12 mam vyskusane a to mi tiez nepomohlo. Jak viete o nieco tak mi prosivas pomozte co si myslite o stereoidoch tie keby som jedol pomohlo by mi to ale necvicil by som lebo nemam na to moc casu

VincentV

agnyess: čo z toho vyplýva?mama v tvojej podváhe evidentne žiaden problém nevidí a doktorka(teda ak si ju ešte nezmenila) tiež nie.To jest, uchop veci do vlastných rúk, správ si deň voľna, zober kartu od starej doktorky a zaeviduj sa k novej, povedz jej o svojom probléme, ak nenavrhne sama tak popros o B12, sestrička ti ju pichne, povie ti ďalší termín a máš to behom jedného dňa všetko vybavené.Zbytočne si to nekomplikuj, keď to ide jednoducho.

agnyess

VincentV .. a keď mám problém typu: že chcela som tie jogurty a matka povedala že mi to nekúpi že to "teraz" kupovat nebude ..a mala dneska volat pre vysledky čo sa krvi týka a chcela som nech sa spýta/vypýta mi tie B12 a ona tam ani nezavolala .. ? ja neviem čo mám robiť ? :-(.-( mňa u majú všetci doslova V p**.. možem mať aj 34 kg a im som ukradnutá .. :(

marry MC

cus mam problem mam sice iba 14 ale vyzeram jako kost a koza ma tu niekto radu ako pribrat??...mislite ze posilovanie zabere?

VincentV

agnyess: všetky lekárky niesu na jedno kopyto, normálne zmeň doktorku, povedz čo chceš ak ti nepomože, tak až potom hľadaj niekde mimo mesta.A hlavne obedy v škole určite jedz, to že sa ti to zdá ako humus je sposobené najma tým, že máš stiahnutý žalúdok, ktorý by si mala aspoň trošku naštartovať novým pitným režímom.Ty sa tukov vobec nemusíš báť s tvojou váhou a metabolizmom ti nijako výrazne neuškodia, takže ak si ešte dobre pamatám školskú jedáleň pekne sa pusti aj do tých mastných rezňov a fašírok, dodajú ti viac živín ako 5 desiat.Taktiež si daj niečo aj pred spaním, najlepšie by boli ovsené vločky, na ktoré si asi budeš chvíľku zvykať.Potom keď trochu priberieš sa možeš začať venovať nejakej športovej aktivite, plávanie, posilovňa etc., takže slabá už cítiť určite nebudeš.Uvidíš, toto všetko ti dá organizmus poriadne do pohybu, teda ja tomu verím :)

agnyess

VincentV ... no len ja mám taký menši problém: u nás v meste všetky doktorky sú na jedno kopyto rozmýšľaľa som ísť do Za,ale zas mojej mame to je jedno... ona má prístup typu že keď som pri mojej výške 160 cm vážila 38 kg tak mi povedala že mi neverí,že mi kúpi váhu a nič sa nedialo...nemám nikoho pri sebe,kt.by mi radil alebo pomáhal nájsť možné východisko .. pretože tá chudosť po prvé nevládzem ja by som len spala atď ..a už trpím preto aj psychicky a dosť dlho.. až ak že minulé prázdniny som nevyšla jeden celý mesiac von...
...teraz sa snažím od zajtra dbať na ten pitný režim chcem si urobit jedálniček napr.že budem okontorlovať č zjem na ranajky vyživne obed neriešim lebo to v škole nič nezjem=humus, desiatu mávam a medzi tým .. no neviem ...ako ´dalej už neviem čoby som urobila .. :(:(:(

VincentV

Tak B12 sú injekcie, vačšinou to pichajú sestričky tak neviem teda, normalne zmeň doktorku, ja som mal predošlú tiež peknú harpiu, zmenil som a všetko v pohode.Držím palec.

agnyess

VincentV : ďakujem za radu.. Stravu si myslím mám dobrú .. raňajkujem ...vždy aspoň pol rožka keď nestíham ale vždy v tom žalúdku niečo mám.. čo sa týkutín .. som na tom zle...pitný režim odteraz dodržiavam podľa tvojej rady... ďakujem .... čo sa týka tej doktorky ...chodila som pravidelne na odbery ...zistili mi že som vysoko anemická .... pol roka som užívala rozne tablety na železo..po čase som mala krvne testy v pohode... čo sa týka B12 to sa bojím Doktorky čo i len nato spytat nie si vypytat či by mi to predpisala ...je to len na predpis či aj voľne predajne..?. Najviac ma mrzí že mojej rodine som ukradnutá mala som aj kolapsy ... aj odpadávam je mi zle ... nevládzem ani športovať som strašne slabá ...ďakujem za rady