Ako pribrat?

To_JE_Jedno

tak oni vsetky tie pripravky a podobne veci pôsobia na kazdeho inak niekto pribere z B12 niekto zo zrania ze to musim takto povedat a niekomu zas nepomôze ani sviecena voda :D ja som kedysi vazil 59 KG pri vyske skoro 180 cm a znami mi poradil Creatin monohydrate a z 1 krabycky som nabral 5 KG dnes uz vazim takmer 75 KG takze creatin je záruka nabere z neho hocikto tomu verte

lojzodrums

cus seci...meriam 185 cm a vazim 62kg 1kg hore dole podla toho aky mam den...a chcel by som pribrat aspom na 80 kg ..viem ze cez zimu sa pribera lepsie takze mam cas do marca..xD...pls poradte ako priprat za 4 mesiace 20kg...a nechcem same sadlo..xD thx moc

lojzodrums

cus seci...meriam 185 cm a vazim 62kg 1kg hore dole podla toho aky mam den...a chcel by som pribrat aspom na 80 kg ..viem ze cez zimu sa pribera lepsie takze mam cas do marca..xD...pls poradte ako priprat za 4 mesiace 20kg...a nechcem same sadlo..xD thx moc

picaso

Uzívam peritol a musim povedať,že som nabral cca 8 kg.Naštartuje to a človek ma dosť veľkú chuť na jedlo.Ale je to aj o psychike.Ja odporúčam peritol.Mám s ním dobré skúsenosti.

lola3

PERITOL .. je na predpis ... ja som vyuzivala cca 5 krabiciek ... (50 dni)a zo 44 kilov mam 53 tak bezne k doktorke povedzte co vas trapi a myslim ze to predpise
noo a asi nie zo samotneho lieku som pribrala lebo to by bola asi konina,... ale je sa po tom hrozne, stale by ste setko zjedli ...

sasia

tak ja chcem tiez pribrat ale neda sa lebo nemozem.Mam 15 rokov a 166 cm a vaha je 50 kg.Jem a vela a hlavne pravidelne a mam pocit ze praveto tomu skodi...ked pravidelne jeme tak telo je na to uz zviknute a vie ze priberie zo 100 percent len 10 ....ale ked nebudete jest cely den a vecer si date tak sa ako reakcia na hlad prejavy to ze priberiete.ale moj problem je ze ked trocha nejem tak som hned hladna...a potom by som si ako znicila zaludok keby som nasilu bola hladna a vecer by som sa napchala....mozno sa da k tomu dostat postupne..... :D co dodat

VINETU

CHALANI AK CHCETE PRIBRAT A NEVIETE AKO NA TO AJ KET JETE TAK ZE TO BI NE ZIEDOL TU PORCIJU CO TY TAK SI DAJ KAZDE RANO POL DECI OLEJA 7DNI AKI OLEJ NA PECENIE A POTOM UVIDIS AKO PRIBERETE VAZNI/////